UltrAslan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a yönelik demeçler kullandı.

"PROVAKASYONA KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ"

"Türk Futbol Tarihinin gördüğü en büyük futbol t... provakatör Yalı Çocuğu gittiği her yerde olduğu gibi bugün de İzmir'de emniyet güçlerinin korumasında provokasyona kaldığı yerden devam etti.

Defalarca saldırgan ve provakatör tavrını gösteren ama hiçbir saldırısında soyadından dolayı hak ettiği cezayı almayan, son olarak emniyet güçlerini yanına alarak stadımız boşken köpekleriyle görevlilerimize kahpece saldıran bu şovmen şımarık yalı çocuğu bu kez de maç devam ederken kafasına göre sahaya dalarak İzmir'de ortamı gerdi.

Hak hukuk tanımayan, her saldırısı ne hikmetse sümen altı edilen, ne TFF'den ne mahkemelerden ceza almayan bu futbol t... ne yaptığında ceza vereceksiniz?

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİR HUKUK DEVLETİDİR, hukuk sistemi içinde görev alanlar hukuk devletini korumakla yükümlüdür! Ali Koç gibilerin devletin gücü yokmuşçasına dokunulmaz şekilde girdiği her ortamı germesine müsade edenler devletin itibarının sarsılmasına hizmet ettiğinin derhal farkına varmalıdır.

Dün yapmadınız, bugün kolluyorsunuz.

Bünyamin Gezer'in derbi yorumu: "Ciddi gerilim var" Bünyamin Gezer'in derbi yorumu: "Ciddi gerilim var"

Yarın ise pişman olursunuz.

Bu başarısız şımarık yalı çocuğu Türk futbolu için bir beka sorunudur ve milli güvenlik tehditidir." ifadeleri kullanıldı.

Editör: Berksan Sabancı