Engin Baytar'ın Galatasaray Futbol Takımı'yla ilgili tespitleri şöyle...

"KENDİSİNİ MORAL OLARAK DÜŞÜRDÜ"

"Kerem'e yapılanlar çok üzücü bir olay. Antipatiklik var. Baktığın zaman bizim değerimiz. Büyük işler yaptı Galatasaray'da ve Milli Takım'da. Çok daha fazla destek alması gerekirken girdiği kavga olayları kendisini moral olarak düşürdü. Bunlar her zaman futbolun içerisinde var. Konyaspor'a karşı 1 gol attı, bir de hatasıyla 1 gol yedirdi. En son Barış Alper'in attığı golde kafa topuyla asist yaptı. Onun yerinde olmak hakikaten çok zor. Her maç öncesi ne yaparsa yapsın sevilmeyeceğim düşüncesine kapılıyor. Hep kendini sorguluyordur."

"GALATASARAY 10 KİŞİ OYNUYOR GİBİ"

Erman Toroğlu: "Galatasaray yönetimi delik deşik" Erman Toroğlu: "Galatasaray yönetimi delik deşik"

"Nelsson'un ilk 11 oynamasına inanamıyorum. O sahada olduğu zaman Galatasaray 10 kişi oynuyor gibi hissediyorum. Konyaspor'un attığı gole bakın çok basit. Aldığı her topu uzun dikiyor. Ayağını hiç iyi kullanamıyor. Galatasaray'ın oyununu tamamen bozuyor. Bence yönetim piyasasını yapıp satmayı planlıyor."

"YÜZDE 20'Sİ YETİYOR"

"Icardi'nin yüzde 20'si bile Galatasaray yetiyor. Yüzde 50 ve 70'i çok daha farklı katkı verir. Konyaspor karşısında müthiş asist yaptı. Büyük faktör. Saha dışında da verdiği demeçlerle taraftarına olumlu mesajlar veriyor."

"MERTENS'E AYAK UYDURSALAR..."

"Galatasaraylı bazı futbolcular Mertens'e ayak uyduramıyor. Eğer Mertens'e ayak uydursalar Galatasaray golü daha rahat bulabilir. Yaşlı bir futbolcu ama çok hızlı ve farklı meziyetleri olan bir yıldız. Bize de ayrı seyir zevki veriyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı