Uğur Karakullukçu, Batshuayi'nin Galatasaray kariyerinin Fenerbahçe kariyerinden daha çok başarılı geçeceğini belirtti.

"HEP SÖYLEMİŞTİM"

"Batshuayi kötü bir futbolcu değil. Bunu hep söylemiştim. Beşiktaş'ta, Fenerbahçe'de hatta Galatasaray'ın Icardi'yi aldığı dönemde de iyi bir alternatif olabileceğini belirttim."

"GALATASARAY'A UYUYOR"

"Üst düzey bir bitirici değil ama çok fazla pozisyona giriyor ve golle buluşuyor. Bağlantı oyununu da geliştirdi. Tam anlamıyla Galatasaray'da Okan Buruk'un pres futboluna uyuyor. Bence Fenerbahçe'ye nazaran Galatasaray'da daha çok katkı sağlayacak. Çünkü onu besleyecek oyuncu sayısı daha fazla. Orta saha ve kanat oyuncuları ona hitap ediyor."

"DZEKO YERİNE BATSHUAYİ'Yİ TUTARDIM"

"39 yaşındaki Dzeko mu, 30 yaşındaki Batshuayi'yi mi takımda tutmak istersin? Ben Batshuayi'yi tutardım ama belki de Fenerbahçe daha iyi bir isim alacak, bu onların kararı."

"ICARDİ'YE ALAN AÇACAK"

Ali Ece'den Muslera'ya eleştiriler: "En büyük sıkıntısı..." Ali Ece'den Muslera'ya eleştiriler: "En büyük sıkıntısı..."

"Batshuayi tam bir pres canavarı. Ceza sahasında Icardi'ye alan açacak, daha çok saklayacak, onu pozisyonlarda de marke bırakacaktır. Diagne, Falcao, Muhammed, Vinicius gibi isimlere benzemiyor. Onlar daha çok ceza sahasında kayboluyordu. Hepsi aynı tip oyuncular 4-4-2 oynayamazsın ama Batshuayi ve Icardi yan yana oynar. Hareketli bir isim. Okan Hoca tek forvet oynasa bile sıkışan dakikalarda ikisi rakip savunmayı delecektir." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı