Ertem Şener, Batshuayi'nin Galatasaray'da başarılı olacağını söyledi.

"GALATASARAY ORTALIĞI KARIŞTIRDI"

"Ali Koç'un Dursun Özbek ve Okan Buruk'u hedef alan açıklamalarından sonra Galatasaray ortalığı karıştırdı. Almayacağı varsa da aldılar. Fenerbahçe'de çatırdamalar başladı bile. 18 Haziran'da sağlık kontrollerine sokmuşlar."

"ÜZERİNE DÜŞMEDİ"

"Fenerbahçe yönetimi Batshuayi'nin üzerine düşmedi. Ciddiye almamışlar. Oyuncu da bunun üzerine Galatasaray'la anlaştı. Tıpkı Abdülkerim Bardakçı'da olduğu gibi Galatasaray Batshuayi'yi rakibinin elinden aldı. Fenerbahçe'yi sahiplendi, taraftar da onu sahiplendi ama yönetim burada üzerine düşüne yapamadı. Emin olun Dzeko'dan bile daha çok sevdiler."

"3'LÜK ATARLAR"

"Galatasaray, Batshuayi'den sonra Höjbjerg ve Oğuz Aydın'ı alırsa Fenerbahçe'ye karşı 3'lük atarlar. Çünkü Mourinho Höjbjerg'i çok istiyor. Bunu biliyorum."

"FENERBAHÇE YERİNİ DOLDURAMAZ"

"Bence Fenerbahçe Batshuayi'nin yerini dolduramaz. 24 gol atan adamı nasıl bulacaksın sen? Ali Koç gözünü karartıp bir forvete 15-20 milyon Euro bonservis verirse ona bir şey diyemem. Galatasaray doğru bir transfer yaptı."

"10 NUMARA DA GELECEK"

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk için ciddi sınav başlıyor" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk için ciddi sınav başlıyor"

"Galatasaray'a Mertens'in alternatifi olarak 10 numara da gelecek. Bunun dışında sağ bek ve 8 numara transferi kesin yapılacak zaten." dedi.

Editör: Berksan Sabancı