Nihat Kahveci, Michy Batshuayi'nin iyi bir futbolcu olduğunu söyledi.

"BÜYÜK SÜRPRİZ OLDU"

"Açık konuşmam gerekirse Batshuayi transferi bana büyük sürpriz oldu. 24 gol atmış bir adamdan bahsediyoruz. Kim bırakmak ister? Sezon ortasında böyle bir şeyi düşünsen Fenerbahçeli taraftarlar çıldırır çünkü her oyuna girdiğinde hep gol attı ya da katkı verdi."

"OKAN HOCA KONUŞMUŞTUR"

"Mertens ve Batshuayi Belçikalı. Bence Okan Hoca, Batshuayi'nin kendisiyle konuşmuştur. Mertens'in de devreye girmesini istemiştir. Şu da olabilir Okan Buruk herkesi şaşırtıp '2 senede bizi ezberlediler, farklılık yapmalıyım' diyerek 4-4-2'ye dönüş yapabilir. Okan Buruk'un böyle meziyetleri var."

Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın kadrosu iyi değil" Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın kadrosu iyi değil"

"KONU PARA DEĞİL"

"Bence bu transferde konu sadece para değil. Fenerbahçe çıkarıp 1-2 milyon Euro fazla verirdi veya Batshuayi görüşmelerde ortasını bulurdu. Başka şeyler var."

"FİGO OLAYI YAŞAYABİLİRİZ"

"Galatasaray'ın 1 numaralı forveti nefes aldığı sürece Icardi ama Batshuayi de yabana atılmaz. 3 senedir Türkiye'de oynuyor. Kadıköy'de, derbilerde Figo olayı yaşayabiliriz. Fenerbahçe yönetimi eğer bu transferi dindirmek istiyorsa Lewandowski ayarında bir isim alır o zaman tepki felan kalmaz."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU SORDULAR"

"Real Sociedad yetkilileri bana Kerem Aktürkoğlu'nu sordular. Ben de olumlu referans verdim ama bazı maçlarda 10 üzerinden 10'luk bazen de 10 üzerinden 2'lik performans gösterdiğini söyledim." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı