Abdülkerim Durmaz, Batshuayi'nin Galatasaray'a gitmesine üzüldüğünü itiraf etti.

"GÜÇ KATTILAR"

"Galatasaray'ın zaten oturmuş bir kadrosu vardı bunun üzerine gücüne güç kattılar. Daha önce transfer edilen Halil, Vinicius ve Bakambu gibi isimler tam olarak beklentileri karşılayamadı. Ama mesela Icardi'yi dinlendirmek veya sakatlık yaşayıp 2-3 hafta riske etmek istemezsen Batshuayi her daim çıkar işini yapar."

"ÜZÜLDÜM"

"Ben Batshuayi'yi seviyordum renkli bir kişilik. Oynadığı futbolun yanında çok pozitif bir adam. Yedek kalınca küsmez, sık sık sakatlanmaz, takım arkadaşlarıyla arası iyidir. Hocasıyla barışıktır. Galatasaray'a gitmesine üzüldüm. Ama Fenerbahçe güç kaybetti mi? Kaybetmedi. Çünkü Jose Mourinho gibi dünya yıldızı bir hocan var. Onun referansıyla belki dünya yıldızı alacaksın veya potansiyeli yüksek bir golcü gelecek. Ama ben Mourinho'nun Batshuayi'yi takımda tutmak istediğini biliyordum. Çünkü Mourinho'nun olumsuz bir düşüncesi olsa Fenerbahçe pazarlığa girmezdi. O da zaten Batshuayi'yi Belçika Milli Takımı'ndan veya Premier Lig'de oynadığı takımlardan defalarca kez izlemiştir."

Galatasaray, Ryan Kent'le görüşecek Galatasaray, Ryan Kent'le görüşecek

"ENDİŞELİLER"

"Fenerbahçeli taraftarların bir çoğu endişeliler. Çünkü rakip takımın önemli bir ismi kattı kadrosuna. Neticede bir bek veya orta sahadan bahsetmiyoruz net bir golcü transferi yaptılar. Diğer taraftan ben oyuncunun kararına da saygı duyuyorum. İşe sadece para açısından da bakmıyorum. Belki mutsuzdu veya yeni yapılanmada kendini düşünmedi, Galatasaray'da Mertens ve Zaha gibi eski takım arkadaşları var. Bunların hepsi bir denklem. Ben asla 'Parayı seçti' diyemem. Öyle bir karakter olduğunu da düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı