Tanju Çolak, Galatasaray'ın yeni transferi Rolland Sallai'yi beğendiğini dile getirdi.

"GOL SAYMASI İÇİN DUA ETTİM"

"Osimhen'in golünü hiç kıskanmadım. Allah canımı alsın ki VAR'a gittiği zaman hakemin gol sayması için dua ettim. Çok da mutlu oldum. Harika röveşata kaydetti."

"SARA'DAN DAHA FAYDALI OLACAK"

Oğuz Altay: "Yunus Akgün'e ceza gelmeyecek" Oğuz Altay: "Yunus Akgün'e ceza gelmeyecek"

"Salla'yi çok iyi buldum. Adam eksiltti, asist yapmaya çalıştı. Bana göre Gabriel Sara'dan daha faydalı olacak. Barış'ı da o bölgede zorlayacaktır."

YÖNETİME ELEŞTİRİ

"Galatasaray yönetimine yalvardım Kerem Aktürkoğlu'nu yollamayın diye. Aynısını Yunus için de söyledim. 1 senedir gırtlak patlattım. Dinlemediler. Galatasaray'ın futbolunu iki tane Şanlıurfalı yönetiyor. İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş'in ne geçmişi var? Jelert gereksiz transfer. Kerem'i niye gönderdiniz? Yunus'un hakkının verilmesi gerekiyor, az maaş alıyor."

"GERÇEK PROFESYONEL DEĞİL"

"Antalyaspor maçı çok önemli değildi. Çünkü Galatasaray skalasındaki takımların sadece bu maçlarda değil Avrupa'da da iyi futbolla karşılık vermesi gerekiyor. Icardi'nin fizik gücü iyi değil, durarak oynuyor. Bu kadar parayı sadece lig için vermemeliyiz. Avrupa'da ikili mücadelelerde yok, gerçek profesyonel değil. Gerçek profesyonel her daim hazır ve diri olur. Bunu dediğim zaman kızıyorlar bana. Daha çok idman yemesi gerekiyor, daha çok bireysel çalışması lazım. Geçen sene o sakatlık sürecine kadar daha iyiydi." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı