Tanju Çolak, Galatasaray'ın iyi futbol oynamadığını dile getirdi. Okan Buruk'a da bazı telkinlerde bulundu.

"GALATASARAY ŞAŞIRDI"

"Konyaspor - Galatasaray karşılaşması, geçen hafta oynanan Galatasaray - Hatayspor maçının kopyası gibiydi. Son yıllarda Galatasaray'ın Konyaspor'a hep zorlandığını görüyoruz ve izliyoruz. 3-4-3 taktiğiyle sahaya çıkınca Galatasaray şaşırdı. Bölgeler arası geçişleri çok iyi yaptılar."

"BAK ABDULLAH AVCI YAPAMIYOR"

"Galatasaray'da eksik olarak şunu görüyorum, yavaş ve ağır oynuyorlar. Hücuma hızlı çıkamıyorlar, defansa çabuk dönemiyorlar. Böyle olunca Mertens ve Sara etkisiz gözüktü. Bana göre halen hazır değiller. Bunu bilmek lazım. Set oyunundan vazgeçmek lazım. Bak Trabzonspor'da Abdullah Avcı yapamıyor, büyük tepki alıyor taraftarından. 17 şut Konya'dan, 7 şut Galatasaray'dan gelmiş. Halen Okan Hoca'nın ne oynatmak istediğini çözemedim. Senin sağ bekin Kaan Ayhan, sol bekin Duobis ise hücuma çıkamazsın, üretkenlik sıfır olur."

"BASİT HATA YAPTI"

"Kerem Aktürkoğlu, attığı golün dışında basit bir hata yaptı ve Konyaspor'un beraberlik golünü atmasına sebebiyet verdi. Çizgiye iniyor içerde Icardi yok. Barış Alper hızla atak yapıyor orta alanda kimse yok. Icardi geriden gelip top almak zorunda kalıyor böyle olunca da pozisyonların içerisine giremiyorlar."

"SORUNLAR VAR"

Ümit Karan'dan Mourinho'ya: "11 yıl önce neden konuşmadın?" Ümit Karan'dan Mourinho'ya: "11 yıl önce neden konuşmadın?"

"Florya'dan aldığım bilgiyi aktarıyorum. Okan Hoca ve futbolcular arasında bazı sorunlar ve tatsızlıklar var. Bazı oyuncu grupları kendi kafalarına göre iş yapıyor. Galatasaraylı yöneticiler hakimiyetini kaybetmemeli orada."

İPTAL EDİLEN GOL

"Bana göre faulle alakası yok. Avrupa Şampiyonası'nda maçları izledik böyle pozisyonları çok gördük. Faul felan çalınmıyor. Hakem Direnç Tonusluoğlu genç bir kardeşim ama gereksiz yere düdükler çaldı. Oyunu da çok yavaşlattı. VAR buna müdahale ediyorsa artık sezonun geri kalan tüm maçlarındaki pozisyonlarına karışır o zaman." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı