Tanju Çolak'ın Galatasaray'ın Alanyaspor'u 1-0 yendiği maça dair yorumları şöyle...

Ümit Özat'ın Okan Buruk tepkisi: "Akıl sağlığınız iyi mi?" Ümit Özat'ın Okan Buruk tepkisi: "Akıl sağlığınız iyi mi?"

"O DEĞİŞİKLİKLERİ NEDEN YAPTIN?"

"Hoca uzatma dakikalarında iki tane adam soktu. O değişiklikleri neden yaptın? Alanyaspor akınlarını durdurmak için. Düşünün işte Galatasaray bu hale gelmiş durumda. Evinde 1-0'ı koruyor."

"SAHADA YOKTU"

"Icardi 1.dakikada kırmızı kart gördü herhalde hiç sahada yoktu. Senin orta alanda ne işin var? Zaten 2.bölgeye top gelmiyor. 'Ben oynuyorum ha' demek için yalandan dolanıyor. Sen o ceza sahasından çıkmayacaksın ya. Genel olarak Galatasaray'ın ne oynadığını nasıl oynadığını ve ne futbol oynadığını anlamadım. Ciddiyetsizlik ve maç seçme en üst seviyede. Sara ve Yunus takımı taşıyor."

BARIŞ VE KAAN'A ELEŞTİRİLER

"Barış Alper bir ivme kazanmış ama yetmez. Geçen seneki gibi değil. Koşuyor koşuyor ama bir şey yok. Kaan Ayhan iyi değil. Dikine koşamıyor, top alamıyor, orta yapamıyor, kanatlar yağ gibi akıyor durduramıyor. O zaman ben şunu soruyorum Galatasaray, Alanyaspor'u yenmek için mi 15 milyon Euro Icardi'ye veriyor? Avrupa'da başarısız kere başarısız bir Galatasaray görüyoruz. Neymiş? Parasını alamadığı için öyleymiş kimsenin parası kalmaz Galatasaray'da. Rahat olabilirsiniz." sözlerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı