Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın galibiyete rağmen eksiklerine değindi.

Gaziantep FK - Beşiktaş maçında Galatasaray kavgası çıktı Gaziantep FK - Beşiktaş maçında Galatasaray kavgası çıktı

"TARAFTARIN TEPKİSİ VARDI"

"Galatasaray tribünlerinde yer yer boşluklar gördük. Demek ki taraftarın biraz tepkisi vardı."

"PSİKOLOJİK OLARAK DÜŞTÜ"

"Okan Buruk'un hakeme devam eden tepkilerini ve maç sonu açıklamalarına baktığımız zaman psikolojik olarak biraz düştüğünü görebiliriz."

"16-17 KİŞİYLE MÜCADELE EDİYOR"

"Okan Buruk'un en büyük numarası neydi, yıldız oyuncuları idare etmesiydi değil mi? Ama bu kez onu göremiyoruz. Kerem Aktürkoğlu ayrıldı, Icardi'de sıkıntı var. Batshuayi ve Barış Alper'in ruh hali iyi değil. Demek ki burada Erden Bey'in (Timur) eksikliği hissediliyor. Zaten Okan Hoca'nın böyle bir yalnızlık yaşadığı da belli. Transfer konusunda da tam istedikleri olmadı 16-17 kişiyle mücadele ediyor. Kulüpte maaş sıkıntısı yok ancak primler bir türlü ödenmemiş. Bu bilgiyi de aktaralım."

"TAKIMI EKSİK BIRAKIYORLAR"

"Ben Galatasaray'ın rakiplerinden Elfsborg'un analizcisi olsam şu tespitleri yaparım, Abdülkerim ve Jakobs'un arasında boşluk oluyor. Keza Sanchez ve Kaan'ın arasına da toplar atılabilir. Orta sahada da Torreira dışında kimse basmıyor. Sara rakiple uğraşmıyor. Ayağı iyi ve şut çekebilen orta saha oyuncumla kontra ataklarda pozisyonlar yakalarım. Özellikle defansif anlamda Icardi ve Mertens takımı eksik bırakıyor. 60'dan sonra zaten maçlarda 9 kişiye düşüyorlar. İşte bu yüzden Osimhen'in yokluğu Galatasaray'da hissediliyor. Buna karşılık Sara'nın yükselen grafiği var. Galatasaray'ın her hücumunda vardı. Asisti muazzamdı." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı