Sinan Engin, Galatasaraylı Victor Osimhen'i rakip forvetlerle kıyasladı.

"YÜRÜYEREK OYNUYOR"

"Icardi koşmuyor, depar atmıyor, yürüyerek oynuyor. Rakip stoperler utansın. İki üç antrenman yapıyor, kafasına göre takılır. Arjantin'e gidiyor, geliyor ve golünü atıyor."

"HEPSİNDEN DAHA İYİ"

"Dzeko, Immobile, El Nesyri vs bana göre Osimhen hepsinden daha iyi. Icardi'den daha iyi mi? Ben bunu cevaplamam. Çünkü Icardi 2 şampiyonluk kazandırdı. Onun hakkını veririm."

"OKAN BURUK'A CESARET GELDİ"

"Osimhen sahanın her yerinde. Uzaylı ve ahtapot gibi fiziği var. Dikkat edin Okan Buruk'a cesaret de geldi. Artık herkesi oyundan çıkarıyor, Icardi'yi istediği zaman oyundan alıyor. Attığı röveşata gol iptal olsa bir futbolsever olarak çok üzülürdüm."

NET PENALTI"

"İlk yarıda Veysel Sara'nın Icardi'ye yaptığı hareket net penaltı. Ali Şansalan kaçırmış olabilir ama VAR uyarabilirdi. Torreira'ya gösterilen sarı kart tamamen ön yargılı ve yanlış bir karar. Ama genel olarak Ali Şansalan'ı beğendim diyebilirim."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın antrenmanları bile..." Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın antrenmanları bile..."

"TÜRKİYE'NİN EN FORMDA OYUNCUSU"

"Bana göre Yunus Akgün, Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun performansını aratmıyor. Üstelik Türkiye'nin en formda oyuncusu diyebilirim. Ziyech'e dünya kadar para veriyorsunuz, Yunus'a da verin. Galatasaray'ın bu para işlerini iyi ayarlaması gerekiyor."

"BİRİNCİ AĞIZDAN ALDIM BİLGİYİ"

"Osimhen, Ocak ayında gidebilir. Napoli'nin çok çılgın bir Başkanı var. Parayı bulursa satar. Galatasaray'dan ayrılır. Birinci ağızdan aldım bilgiyi. Peki Galatasaray'ın ne kazancı olur? Atıyorum 80 veya 100 milyon Euro'ya satılırsa belirli oranda pay alır. Eğer oyuncu gitmek istemezse o zaman sezonu Galatasaray'da tamamlar. Ona kimse bir şey diyemez."

"ALEX KURTAR KENDİNİ"

"Ben Antalyaspor Başkanı olsam atılan gollerde stoperlerden hesap sorarım. İnanılmaz kötüler. Ayrıca buradan Alex'e sesleniyorum, istifa et ve kurtar kendini. Taraftarının seni göndermesini bekleme. Çok kötü bir takım ve transferler yapılmış. İşin çok zor. Zeminin zaten berbat. Kötü futbolda durma." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı