Telegol moderatörü Serhat Ulueren'in 51 yaşındaki teknik adamla ilgili tespitleri şöyle...

"FATİH TERİM GİBİ..."

"Daha düne kadar Okan Buruk Galatasaray'a geldiği vakit 3 aylık kredisi bile yoktu. Ama bugün öyle bir noktaya geldi ki Fatih Terim gibi olmaya başladı. Çıkıp TFF Başkanı'na kafa tutuyor, hakemlerden hesap soruyor. Dişini gösteriyor. Oyuncusuna 'Otur aşağı' demeyi biliyor. Artık otoriter bir hoca olmuş."

"YÖNETİME KAFA TUTUYOR"

Erman Toroğlu: "Galatasaray avantajı aldı, ağlamayın!" Erman Toroğlu: "Galatasaray avantajı aldı, ağlamayın!"

"Öyle ki yönetim de Okan Buruk'tan korkuyor. Mesela Cuesta'yı alıyorsun 8 milyon Euro'ya ve teknik ekip tarafından hiçbir gerekçe gösterilmeden kadroya alınmıyor. Bu aslında Okan'ın bazı yöneticilere kafa tuttuğunu gösterir. Hadi yapsınlar bakalım, hocayı şimdi karşısına alsınlar. Başarılı adama kim ne diyebilir?"

"İÇERDEKİ DÜŞMANLARI YENİYOR"

"Ne dedi Abdürrahim Albayrak, 'Bu adam babamın oğlu değil ama başarılı. Başarılıysa savunurum' ben Fatih Terim'den sonra Galatasaray'da bu kadar uzun dayanabilen bir teknik adam görmedim. Lucescu bile Avrupa kupası kazandı. Onu da yediler. Okan gerçekten dirayet gösteriyor. İçerdeki düşmanları tek tek yenmeyi başarıyor." şeklinde konuştu.