Serhat Ulueren, Galatasaray'da geleceği belirsiz futbolcuların son durumu hakkında da önemli bilgiler aktardı.

Serhat Ulueren: "Galatasaray'ın 2 penaltısı verilmedi" Serhat Ulueren: "Galatasaray'ın 2 penaltısı verilmedi"

"İDMANLARDA BİLE ANLAŞILMIYOR"

"Fenerbahçeli bir futbolcu bu sabah benim dükkanıma geldi ve hiç iyi şeyler söylemedi. Futbolcular arasında iletişim sıfırmış. Mesela Kostic maç kadrosuna alınmadı değil mi? Bu idmanlarda bile anlaşılmıyormuş. Mourinho kendi karar vermiş. Eğer Trabzonspor maçında o penaltı olmasa Galatasaray'ın şampiyonluğa yakın olacağını ifade etti. Ben o yüzden yarışta Galatasaray'ı önde görüyorum. Fenerbahçe dağılmaya müsait."

"JAKOBS'LA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYOR"

"Okan Buruk ne olursa olsun Jakobs'la devam etmeyi düşünüyormuş. Kendisinden ümidi var. Jelert gidiyor, Kerem Demirbay ayrılmak istiyor. Muslera'nın kalma durumu var. Şampiyon olursa kredisi açılır. Mertens zaten ya bırakacak ya da ABD'ye gidecek. Frankowski de ayrılacak büyük ihtimalle. Cuesta kiralanıyor Bu arada Fenerbahçe'nin süre vermediği İrfan Can Kahveci de Galatasaray'a gelebilir. Mourinho üzerini çizmiş. Bu sezon çok süre vermiyordu."

"FENERBAHÇE, OSİMHEN İÇİN DEVREDE..."

"Eski Galatasaray Futbol Şube sorumlusuyla konuştum. Bana Osimhen'in geleceğiyle ilgili çok çarpıcı şeyler söyledi. Fenerbahçe'nin devrede olduğunu ifade etti. Şimdiden Napoli Başkanı'yla konuşmuşlar. Ama Galatasaray da 25 milyon Euro'yu sponsorlardan bulmuş. THY, Socar gibi firmalar Galatasaray'a destek olacak. 25 de Galatasaraylı iş adamları toplayacak. Toplam 50 milyon Euro hazır gibi bir şey. Kalan 25'i de oradan buradan bir araya getirecekler. Zaten Galatasaray ligde şampiyon olursa direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidecek. Bu ciddi bir avantaj olacak." şeklinde konuştu.