Emre Bol, Galatasaray'ın Nijeryalı forveti Victor Osimhen'e de atıfta bulundu.

"OKAN BURUK'A OPERASYON VARDI"

"Eğer Galatasaray, Fenerbahçe'ye elenseydi Okan Buruk'a ciddi bir operasyon vardı. Hani kovulmazdı, mezara girmezdi ama kürek atmaya başlarlardı. Neyse ki kazandı da rahat bir nefes aldı."

Bülent Timurlenk'ten transfer yorumu: "Fayda getirir!" Bülent Timurlenk'ten transfer yorumu: "Fayda getirir!"

"HAYATININ TADINI ÇIKAR"

"Bu Osimhen harıl harıl idman yapıyormuş. Gece hayatı yokmuş. Kardeşim 26-27 yaşında gencecik çocuksun. Çık gez, kendine manita yap. Hayatının tadını çıkar. Bu yaşlar bir daha gelmez."

"TRABZONSPOR DEPLASMANI KOLAY GEÇMEZ"

"Galatasaray, Samsunspor'u 4-0 yener. Bana göre bu maç kolay geçecek ama mesela Trabzonspor deplasmanı kolay geçmez. Şampiyonluk yolu Galatasaray için Karadeniz'den geçiyor. Çünkü Galatasaray taraftarı Rams Park'da 'Trabzon kümeye' diye bağırdılar."

FİKSTÜR YORUMU

"Şimdi Galatasaray'ın kalan maçlarına bakarsak bence Samsunspor, Eyüp ve Başakşehir maçları kolay geçecek çünkü bunlar formsuz ve çok büyük hedefleri yok. Mesela Samsun 3.değil 4.olsa yine Avrupa'ya gider. Ama Sivasspor, Kayserispor, Göztepe ve Bodrum maçları zor. Çünkü bunlar kümede kalmak için mücadele edecekler. Göztepe de Avrupa'ya gitmek isteyecek. Trabzonspor da puan kaybetmeye devam ederse onlar da ateş hattına girecek." ifadelerini kullandı.