Serhat Ulueren, Galatasaray yönetimine de eleştirilerde bulundu.

"BEN UTANDIM"

"Galatasaray'ın Ali Koç'la ilgili yaptığı açıklamaya baktım. Bu açıklama olmamış, hiçbir şekilde kınama yok. Ne anlattıkları belli değil. Ben utandım şahsen. Bu kadar tribünlere oynamayın. Biraz gerçekleri konuşun."

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün haber sızdırıyor" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün haber sızdırıyor"

"MOURİNHO'YA GÜLÜYORLAR"

"Galatasaraylı taraftarlar, Mourinho'ya kıs kıs gülüyorlar. Dalga geçmeye başladılar. Adam Fenerbahçe'yi ve oyuncularına tepeden bakıyor, burayı bir basamak olarak görüyor. Kasım veya Aralık ayında Mourinho'nun Türkiye macerası sona erer. Adam emanet gibi saha kenarında duruyor. Böyle bir şey olamaz ya. İsmail Kartal'ın ahını aldılar.

"OKAN BURUK DAHA CESUR"

"Dünkü hoca denilen Okan Buruk, Mourinho'dan daha cesur çıktı vallahi. Bir de ben Okan'da şunu da görüyorum. Sürekli bir şeyler deniyor, güncelliyor adam kendini. Bazen 3'lü defans, bazen çift forvet deniyor. Yeniliğe açık yani. Tamam Fatih Terim, Türkiye'nin 1 numarası halen ama onda mesela farklılık çok yoktu. Terim'in nerde ne yapacağını hepimiz bilirdik. Okan Buruk için en önemlisi 2 kere şampiyon oldu ve ayakları yerden kesilmedi camianın sevilen adamı olmayı başardı. Kredisini kendi elde etti." dedi.

Editör: Berksan Sabancı