Volkan Demirel, Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'na bazı tavsiyelerde bulundu.

"İNSAN YÖNETİMİ ÇOK İYİ"

"Galatasaray takımına baktığımız zaman işin teknik-taktik kısmını geçtim. Okan Buruk'un insan yönetimi ve iletişimi çok iyi. Ben bunu hoca olarak da sahada gördüm. Futbolcular mücadele ettiği zaman, topunu oynadığı zaman 'Ben bu adam için yaparım' düşüncesine kapılıyor. Bir aidiyet duygusu ortaya çıkıyor. Ama tam tersi bir durum olsa Okan Buruk hiçbir şey üstüne koymadan sadece taktik yapsa hiçbir şey olmaz. Takımdaki ruh ve bütünlük çok önemli. İşte Galatasaray iyi oynamasa da bu yüzden kazanıyor."

GABRİEL SARA YORUMU

"Bu oyuncu için bir şey söylemek adına erken ama ilk izlenimlerim şöyle, geriden oyun kurmayı seviyor, topla oynaması da başarılı, fuleli, Torreira ile uyum sağlayacağını düşünüyorum. Biraz zamana ihtiyacı var."

Emre Bol'dan Okan Buruk yorumu: "Kimse unutmasın..." Emre Bol'dan Okan Buruk yorumu: "Kimse unutmasın..."

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA TAVSİYELER

"Günümüz futbolunda her şey artık sosyal medyadan. Oyuncu bakıyor sosyal medyaya morali bozuluyor. Bakmayacaksın, baksan da takmayacaksın. Ben bir hatalı gol yerdim, takılır kalırdım peşine davamlı yerdim. Kendimi adapte ederdim odaklandığım zaman da hiç gol yemezdim. Kerem de böyle yapmalı. Ben kendisini Avrupa'nın iyi takımında futbol oynayacağını düşünüyorum. Ama sakin kalmalı ve doğru zamanda doğru karar vermeli. Sen her gün sosyal medyaya takılırsan bu iş yürümez." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı