Mehmet Demirkol'dan Osimhen yorumu: "İtalyan medyasında söyleniyordu" Mehmet Demirkol'dan Osimhen yorumu: "İtalyan medyasında söyleniyordu"

Serhat Ulueren, Kerem Aktürkoğlu'na Sarı-kırmızılılarda haksızlık yapıldığını söyledi.

"SURATSIZ ADAMIN TEKİ"

"Kerem Aktürkoğlu yerli futbolcuların sürekli hakkını arıyordu, ödenmeyen maaşlar için onların sözcülüğünü yapıyordu, haklarını arıyordu. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. 40 milyon Euro'ya Ferdi'nin satıldığı ortamda sen Kerem'i 12 milyon Euro'ya gönderdin. Benfica sözleşmesine 60 milyon Euro yazdı. Hangisi doğru yaptı? Galatasaray'da suratsız adamın teki Hakim Ziyech var. Canı istediği zaman futbolunu oynuyor. Benim gözümde 10 tane Ziyech 1 tane Kerem Aktürkoğlu etmez. Şimdi Barış Alper kaldı. O da sakatlanınca kanatlarda kim oynayacak?"

"HAİN VE SİNSİ PLANLARI VAR..."

"Dursun Özbek ve yönetiminin hain ve sinsi planları var. Önce Erden Timur gitti, şimdi kaptan Kerem'i gönderdiler. Kulübün 19 milyar TL borcu var. Adamın umrunda değilki çıkacak Genel Kurul'da, 'Bakın ben 3 kere şampiyon oldum, Osimhen, Icardi gibi dünya yıldızlarını getirdim, Fatih Terim'in imparatorluğunu yıktım, Okan Buruk'u getirdim' diyip hava yapacak. Borç felan umrunda değil."

"ÜNAL AYSAL GİBİ OLACAK"

"Galatasaray yönetiminin bir an önce güven tazeleyip, yönetimini güçlendirip seçime gitmesi gerekiyor. Yoksa Dursun Özbek, Ünal Aysal gibi olacak. Nasıl ki Aysal, Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ü gönderdi egoları tavan yaptı. Şimdi aynısını Dursun Özbek yapıyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı