Kütahyalı, Kerem'in ayrılığında Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un kabahatli olduğunu söyledi.

"MUHAFAZAKAR OLDUĞU İÇİN..."

"Galatasaray tribünlerinde kendini Lord olarak gören zenginler, Galatasaray Lisesi'nin önde gelenleri, Kerem Aktürkoğlu muhafazakar olduğu için istemediler. Burada Okan Buruk da kabahatli. Kerem Aktürkoğlu şımarmıştı. İdare edebilirdi. Sineye çekebilirdi. Zaha'yı da tutamadı. Hep dışladı çocuğu. Şimdi ara bakalım kanat transferi. Bak Ndombele ip incecik olmuş Fransa'da. Demek ki sen hoca olarak ağırlığını ortaya koyamıyorsun."

Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi" Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi"

"SIRA OKAN BURUK'DA"

"Erden Timur kötü oldu, Kerem Aktürkoğlu kötü oldu, sıra Okan Buruk'da. Bu iş böyle büyüye büyüye devam eder. Birilerinin rahat etmesi için diğerlerinin kelleleri alınır."

"DURSUN ÖZBEK DİRENDİ"

"Derin Galatasaray yapısı futbolcuyu da yer hocayı da yer Başkanları da yer. Faruk Süren 4 sene üst üste şampiyon oldu, adama yapmadıklarını bırakmadılar. Servetinin yüzde 90'ı gitti, kaybetti. Mehmet Cansun, Bodrum'a taşındı ortalıklarda yok. Özhan Canaydın 3 dönem üst üste başkanlık yaptı çok başarısız olmasına rağmen. Adnan Polat'ı hayattan soğuttular. Ünal Aysal elini ayağını çekti arkasına bakmadan. Mustafa Cengiz'i hasta ettiler. Bunların içerisinde bir tek Dursun Özbek direndi. Galatasaray tarihinde Başkan olarak gidip gelebilen tek adam. Sürekli camianın içerisinde. Bakın bu saydığım isimler ortalıklarda çok yok. Ama Özbek hep Genel Kurula katılır, ne olup bittiğini öğrenirdi. Şimdi de görevine devam ediyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı