Serhat Akın, Ali Koç'un sosyal medyada trollerinin olduğunu da iddia etti.

"EN BAŞARISIZ BAŞKAN"

"Ali Koç, Fenerbahçe'de 7.senesine giriyor. Sürekli aynı hataları yapmaya devam ediyor. Kimse artık kendisine inanmıyor. Sen 6 senede başarısız oldun. Sadece Fenerbahçe değil, Türk futbol tarihinin en başarısız başkanı olmayı başardı."

"GALATASARAY'IN ÖLÜM-KALIM MAÇI..."

"Bu yönetimin sosyal medyada paralı trolleri var. Şampiyonlar Ligi'nden elendin, Avrupa Ligi'ni parlatacaklar. Buradan elenceksin bu sefer diyecekler tamamen lige odaklanalım. Rakibin Galatasaray ise Young Boys'u ölüm kalım maçı olarak görüyor. Öyle olmasa Okan Buruk, yeni transferi Jelert'i ilk haftadaki lig maçında oynatırdı. Oynatmadı, çünkü Kaan Ayhan Avrupa'da cezalı ve onu ilk Young Boys maçına sakladı."

"KİMSE LAF ATAMAZ"

"En başta Ali Koç ve ona yakın kişiler artık Galatasaray'a laf atamaz. Ne diyor? Bu düzen bizi şampiyon yapmıyor, ben olduğum sürece hedef alıyorlarlar vs vs. Diyelim ki böyle bir şey var. Avrupa kupalarında başarısız oluyorsun, 7 yıldır Şampiyonlar Ligi'ne kalamıyorsun. Burada da seni Galatasaray, Yusuf Günay ve Mehmet Büyükekşi mi durdurdu? İnsanları artık normalleştirdiniz. Kimsenin sorgulamaya veya matematik yapma düşüncesi yok."

"99 PUAN TOPLAYAMAZDIN"

Önder Özen: "Osimhen, Antetokounmpo gibi fark yaratıyor" Önder Özen: "Osimhen, Antetokounmpo gibi fark yaratıyor"

"Eğer bu düzen Galatasaray'ı şampiyon yapmak istiyorsa sen Süper Lig'de 99 puan toplayamazdın. İş son maça kadar kalmazdı. Bu Fenerbahçe medyasında bazı insanlar sadece beyninin yüzde 1'ini kullanabiliyor. Sürekli taraftarları oylamaya devam ediyorlar. Yok amatör branşlarda şampiyonluk, tesisler, mali ekonomiden bahsediyorlar. Madem paranız var alın kardeşim bir tane orta saha. Neden Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig maçlarına yetişmedi, tesis ve altyapı dediniz neden altyapıdan oyuncu çıkartmıyorsunuz? Hep laf, başka da bir şey yok." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı