Serdar Ali Çelikler, Galatasaray kulübünün Dursun Özbek'e borcu olduğunu da söyledi.

"28 MİLYON EURO ALACAK"

"Sayın Dursun Özbek cebinden verdiği 27-28 milyon Euro'yu Eylül ayındaki Florya ihalesinden sonra alacak, tahsil edecek. Bu tarihten itibaren rahat edecek ve gelen süreçte yıldız transferleri yapılabilir. Ocak ve Şubat ayı transfer anlamında Galatasaray için çok sıcak geçebilir."

"İBRA EDİLMEYEBİLİR"

"Galatasaray yönetimi birlik ve beraberlik çağrısı veriyor ama daha şimdiden hedefe konuldular. Bugün Cenk Ergün 3 ay sonra konuşup kendini ifade etmek zorunda kaldı. Galatasaray taraftarı tatmin oldu mu? Olmadı. Mart ayında ibra oylaması var daha şimdiden kulis çalışmaları başladı. İbra edilmeye de bilirler. Bu camiada her şey mümkün. Bazı gazeteciler ve kongre üyeleri şimdiden potansiyel Başkan adayı olarak gördükleri Erden Timur saflarına geçmiş durumda. Yönetimde Erden Timur aleyhine ciddi bir çalışma var. Timur bir dip dalga. Bunu bildikleri için de rahatsız oluyorlar."

"ZAHA'NIN TRİPLERİ SÖKMEZ"

"Crystal Palace'de Zaha sürekli el üstünde tutuluyordu. Buraya gelince triplere girdi çünkü istediği forma şansını bulamadı. O tripleri Türkiye'de sökmez. Arıza ve sorunlu bir model kendisi. Ziyech de öyleydi ama sonra kadronun içerisine girdi, kaynaştı ve yüzü gülmeye başladı."

"BİR TEK BASHUAYİ İYİ"

"Galatasaray 3 tane transfer yaptı. Batshuayi, Jelert ve Sara. Bunlardan bir tek Batshuayi iyi diyebiliriz. Diğerleri kapalı kutu. Ne çıkacağını bilmiyoruz. Zaten Galatasaray yönetimi topun ağzındaydı. Bu riskli transferler ile iyice topun ağzına girmiş durumdalar. Bak bugün Divan Kurulu'da Sara'yla ilgili eleştiriler geliyor."

"ULUSOY, İMAMOĞLU OTYAKMAZ..."

Metin Tekin: "Galatasaray'da olmaz dedim, beni yanılttı" Metin Tekin: "Galatasaray'da olmaz dedim, beni yanılttı"

"TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi koalisyondan oluşuyor. Haluk Ulusoy, Ekrem İmamoğlu ve Mecnun Otyakmaz gibi isimler arkasında. Bu yönetimin seçilmesinde çok etkili oldular. Hacıosmanoğlu, merkez hükümetle de görüşüyor. Aldığım bilgi yakın zamanda, yani önümüzdeki sezondan itibaren yabancı sınırı olacak ve Mavi Kart uygulaması da kalkacak. Çünkü altyapıdan oyuncu çıkartma istekleri, arzuları var. Galatasaraylı medya mensupları ve yorumcular, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Fenerbahçe yönetimini karşı karşıya getirmemeli. Trabzon halkının gaza geleceğini düşünmüyorum. Bu fay hattı kaşınmamalı. Son yaşananlar ortada. Ayrıca şike sürecinde karşı karşıya gelen Hacıosmanoğlu ve Otyakmaz'ın el ele görüntü vermesini de önemli ve değerli buluyorum." sözlerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı