Serdar Kelleci, Galatasaray'ın kadrodaki zafiyetlerinden de bahsetti.

"6-7 AYDIR CİDDİ AĞIRLIK VAR ÜZERİNDE"

"Abdülkerim, Konyaspor'dan Galatasaray'a ilk geldiğinde Marcao'yu çabuk unutturmuştu. Şimdi öyle bir noktaya geldi ki kart cezalısı olması avantaj olarak görülüyor. Çünkü son haftalarda aşırı derece formsuz. Son birkaç ay değil, 6-7 aydır ciddi bir ağırlık var üzerinde. Yerine rövanş maçında Kaan Ayhan'ın oynayacağı konuşuluyor ama bence yeterli değil. Çünkü sağ bek ve orta sahada gösterdiği performansı stoperde veremiyor."

"3 YILDIR YANINA ADAM ARIYORLAR"

"Galatasaray'da Torreira'ya ciddi derecede eziyet ediliyor. Orta sahada tüm kurgu Torreira üzerine. Ama 80.dakikadaki nabzını çok iyi ölçmek gerekiyor. 3 yıldır yanına adam arıyorlar. O bölgede ne Oliveira, ne Ndombele, ne de Kerem Demirbay çare olabildi."

"8 DİYE GETİRDİ, 10 NUMARA ÇIKTI"

"Sara'yı izledim o da 8 değil. Özellikleri daha çok 10 numaraya yakın. Galatasaray o yüzden bu bölgeye bir transfer daha yapacakmış. Siz Torreira'nın yanına dinamik bir adam almazsanız sol bek de sağ bek de eleştiri alır. Çünkü orta saha oyuncuları sadece orta alanda durmazlar. Sağa ve sola doğru da koşular yaparlar, takım arkadaşlarının açığını kapatırlar. Okan Hoca zaten beklerin hücumcu olmasını talep ediyor. Ama siz her şeyi Torreira'ya yüklerseniz olmaz. Hem sağ bekin açığını hem de sol bekin açığın kapatamaz. Sara'dan bunları bekleyemezsiniz. Galatasaray 8 numara diye getirdi, 10 numara diye çıktı."

Erman Toroğlu: "Mourinho tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek" Erman Toroğlu: "Mourinho tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek"

JELERT'E ELEŞTİRİLER

"Jelert iyi bir oyuncu ama 10 milyon Euro veriyorsanız orada dururum. O parayı edecek oyuncu 80 metre koşmalı, ikili mücadelelerde yıkılmamalı. Kerem Aktürkoğlu'nun birkaç kademeye girişi var her şeyi özetliyor aslında. O yüzden kendisini beklemek lazım."

"OLAYLARIN OLUMSUZ TARAFINA BAKIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu'nun bakış açısını değiştirmesi lazım. Olayların hep olumsuz tarafına bakıyor. Futbol böyle bir spor. Bunları tamir etmeniz gerekiyor. Her eleştiriyi dikkate alacaksanız önünüze bakamazsınız. Galatasaray taraftarının çoğu Kerem'e sahip çıkıyor zaten. Kariyerini iyi yönetemiyor, o yüzden gece 3'lerde açıklama yapıyor. Sosyal medyayı gereksiz yere dikkate alıyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı