Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'da Osimhen'ın takıma katkısından da bahsetti.

"6 PUANLA BAŞLAR"

Abdülkerim Durmaz: "Tek suçlu Okan Buruk mu?" Abdülkerim Durmaz: "Tek suçlu Okan Buruk mu?"

"Galatasaray, deplasmanda Rigas'ı yener. 6 puanla başlar ve Avrupa Ligi'nde ilk 8'deki yerini biraz daha sağlamlaştırır."

"VAR PROTOKOLÜNE AYKIRI"

"Maçın genç ve acemi hakemi Oğuzhan Çakır, Mertens ve Abdülkerim'e VAR uyarısıyla sarı kart verdi. Bu VAR protokolüne aykırı bir karar. Biz aptal mıyız? Pozisyon geçiyor 3 dakika sonra kart çıkıyor."

"BATSHUAYİ KISMEN HAKLI"

"Okan Hoca'nın haklı olduğu bölüm şu bazı oyuncularda gerçekten trip var. Ben Barış Alper ve Batshuayi'de bunu gördüm. Batshuayi kısmen haklı. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde ikinci santrafor olarak oynamayı bekliyordu, üçüncü konuma düştü. Şimdi de forma şansı bulamıyor. Hayal kırıklığı yaşadı, doğal bir durum. Kerem Demirbay, güncel futboldan uzak futbolcu. Öyle olsaydı Avrupa'nın 5 büyük liginde kalırdı. Yerine daha günceli Sara var. Kendisine bu denklemde gerek yok. Anca Galatasaray'ı idare edebilir."

"OLDURTMAZLAR ADAMA"

"Okan Buruk bazen gününde olmayabilir, hatalar yapabilir. Ama sen her hata yaptığında böyle kendinden nefret ettirecek açıklamalar yaparsan yarın öbür gün Milli Takım'da hocalık yapamazsın. Oldurtmazlar adama. Daha sakin ve oturaklı olmalı. Bu tavırlar Galatasaray hocasına yakışmıyor. Yarın Galatasaray'dan ayrıldığın zaman o üst perdeden baktığın hakemlerin hepsi senden intikam alır."

"DERBİYİ KAZANAMAZDI"

"Ben her zaman Icardi'yi Osimhen'den önde tutarım fakat Galatasaray'ın Osimhen'i ilk 11'de başlattığı maçlara bakın sürekli rakip savunma için tehdit. Bunu sadece fiziksel olarak söylemiyorum. Hep stoperlere önde basıyor ve rahat çıkarmıyor. Bir de Sanchez ve Torreira olunca savunmayı da önde kuruyorlar ve oyuna hükmedebiliyorlar. Eğer Okan Hoca, Fenerbahçe derbisinde Osimhen yerine Icardi ile başlasa derbiyi kazanamazdı. Çünkü Çağlar ve Djiku o zaman rahat rahat top çıkaracaktı ve Fenerbahçe pozisyonlar bulacaktı. Icardi o baskıyı yapamaz stoperlere. Ayağına top bekler, teknik bir isim. Çok fazla atletizm ve fizik bekleyemezsin." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı