Ali Ece, Okan Buruk'a İsmail Kartal, Hamza Hamzaoğlu ve Şenol Güneş üzerinden örnekler verdi.

"AYNI HATAYI PAOK MAÇINDA YAPTIN"

"Aman hiçbir oyuncu üzülmesin dersen sen üzülürsün hocam. Geçen sezon aynısını İsmail Kartal için söylemiştik. 3-0'dan maç verirsen %100 hatalısın kusura bakma Okan Hoca. Aynı hatayı PAOK maçında da yaptın rakip sen değişiklik yapana kadar bağıra bağıra geldi. Tipik Lucescu takımı işte. Abdülkerim 2 kritik hamle yaptı. Osimhen olduğu için PAOK'u yendin. Kasımpaşa maçında Osimhen olmadığı için 2 puan kaybettin. Dengeleri koruyacağım muhabbetine düşme Hamza Hamzaoğlu gibi. Galatasaray 90+3'de sol kanattan serbest atış kullanıyor, iki stoper öne çıkıyor bu büyük bir hata. Daha büyük hata kullanan futbolcu herkes ilerdeyken kaleciye dönüyor. Teknik direktör burada devreye girebilir miydi? Girebilirdi, topu götürürsün taç çizgisinin oraya sıkıştırırsın öyle veya böyle maç biterdi."

"ATİBA KADAR KOŞAN SANTRAFOR"

"Galatasaray çift santrafor oynayabilir. Bunu Osimhen ve Icardi'nin attığı klas gollerde gördük. Osimhen çok büyük bir atlet. Atiba kadar koşan bir santrafor. Ama sen 4-4-2 oynayacaksan Torreira da orta sahanda olmak zorunda yoksa çabuk geçiş sağlanır. Torreira yok mu? O zaman 3-5-2 oynayıp orta sahayı kalabalık tutacaksın. Osimhen devre arasında çıkıyor yerine Mertens giriyor, niye alıyorsun hocam? Berkan'ı al orta sahanı kuvvetlendir. Jelert de Nelsson da dökülmezdi. Bırak maç devam etsin. Ne bekliyorsun? 10-0 felan mı bitecek karşılaşma."

"OKAN BURUK'A KATILIYORUM AMA..."

Kaya Çilingiroğlu'dan Davinson Sanchez'e eleştiriler Kaya Çilingiroğlu'dan Davinson Sanchez'e eleştiriler

"Yayıncının isteğine göre fikstür belirlenemez Okan Buruk'a katılıyorum ama sen de Beşiktaş'ı 2 sene üst üste şampiyon yapıp Fenerbahçe'ye 3-0'dan maç veren Şenol Güneş gibi Kasımpaşa'ya maçı verirsen bu bahanen kabul edilemez." sözlerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı