Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin fiilen şampiyonluk yarışından koptuğunu söyledi.

"GALATASARAY DERBİSİNDE DEMİŞTİM"

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bana göre bitmiştir. Galatasaray derbisinde %15 demiştim, şimdi %5 oldu. Bu köprünün altından sular felan akmaz. Bana göre Fenerbahçe ligi kapattı.

"ALİ KOÇ İSTİFA ETMELİ"

"Bazı insanlar bazı alanlarda başarılı olmayabilir. 7 kez denedin olmadı. Demek ki çakraların kapanmış, öyle bir manifestin yok. Artık Ali Koç istifa etmeli, yapıştım gitmiyorum diyorsa da bir reaksiyon almalı. O zaman hocayı göndersin ve yönetimde bir takım değişiklikler yapsın. Bunu benim dediğim zaman yapmıyorlar 2 veya 6 hafta geçiyor sonra kelle alınıyor."

"OKAN BURUK'A HOCA MOCA DEĞİL DEDİLER"

Ümit Özat: "Galatasaray'ı kolay maçlar beklemiyor" Ümit Özat: "Galatasaray'ı kolay maçlar beklemiyor"

"Geçen sezonun sonunda Fenerbahçe'nin Ali Koç'la planı ya Vincenzo Montella ya da güçlendirilmiş İsmail Kartal seçenği vardı. O süreçte ligi hafife aldılar. Hatta Okan Buruk'a 'Hoca moca değil, standart bir hoca getirip 2-3 yıldız transferiyle favori oluruz' diye düşündüler. Baktılar Aziz Yıldırım'a karşı geriye düştüler. 2 gün içerisinde Mourinho ile anlaştılar. Normalde diğer aday Sadettin Saran, Antonio Conte ile anlaşmıştı. 3-4 transfere şampiyonluk sözü verdi. Evi bile hazırdı. Sonrasında dengeler değişti." dedi.

Editör: Berksan Sabancı