Dursun Özbek: "Babamın oğlunu tanımam!" Dursun Özbek: "Babamın oğlunu tanımam!"

Vole'ye konuşan Serdar Ali Çelikler'in hedefinde MHK ve hakemler var.

"GALATASARAY'A MEYDAN OKUYORLAR"

"Hakem 2 tane uydurma penaltı verdi. Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Bu ne demek aslında biliyor musunuz? 'Bak MHK Başkanı ben Galatasaray'a penaltı çalabiyorum, korkak değilim' demek. Galatasaray'a meydan okuyorlar. Hele VAR çağırması tam bir skandal. Galatasaray'ın kazandığı penaltıda Adana Demirsporlu oyuncuya kırmızı kart vermeye çekindi. Bu nasıl bir iş ya? Galatasaray çıksın hesap sorsun. Sen 1 golle şampiyonluğu kaybetmedin mi? Belki yine kaybedeceksin, belli mi olur?"

"BÖYLE LİG OLMAZ"

"Galatasaray, Adana Demirspor'u 11 veya 12-0 yenebilirdi. Tabloya bakın 11-12 tane takım var. Diğerleri ya transfer yapmıyor, ya başkanı gidiyor, ya parası yok. Böyle lig olmaz kardeşim. Rakibinde 15-16 yaşında çocuklar oynuyor. Düşürün şu takım sayısını 14'e. Sonra Avrupa'ya gidince vah Okan Hocam vah İsmail Hocam oluyor."

"REFLEKS GÖSTERDİ"

"Rakip ne durumda olursa olsun Galatasara iyi oyun ortaya koydu. Refleks gösterdiler. Büyük takımlara böyle galibiyetler iyi gelir. Tepkiler ve eleştirilerin seviyesi kesildi. Okan Buruk biraz nefes almıştır."

"BIRAKIN GELMESİN O ZAMAN"

"Galatasaray, Hermoso için maaş konusunda 5.5 milyon Euro'ya kadar çıkmış. Roma ise 3.5 veriyormuş. Bu rakamlara da gelmiyorsa bırakın gelmesin o zaman. Sana stoper çok mu gerekli? Bence stoper yerine orta saha ve hücumcu alsınlar daha iyi olur." dedi.

Editör: Berksan Sabancı