Serdar Ali Çelikler, Batshuayi transferinin iyi bir hamle olduğunu da vurguladı

"HOCA TAMAMEN ATLETİZM DİYOR"

Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer" Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer"

"Transfer sezonu başından beri aynı şeyleri söylüyorum. Hoca tamamen atletizm diyor. Bugün değişen dünya düzeni bunu emrediyor. Okan Buruk da doğru düşünüyor. Barış Alper'i herkes konuşuyor. Zaha kampta öne çıkan isim oldu. Batshuayi de o farklılığı yaratacak. Göreceksiniz önemli maçlarda Icardi yedek kalacak, Batshuayi ilk 11 oynayacak. Icardi kendine iyi bakarsa çift forvet de olabilir."

"10 NUMARA TRANSFERİNİ EN SONA BIRAKTILAR"

"Benim bildiğim kadarıyla Galatasaraylı yetkililer, 10 numara transferini en sona bıraktılar. Avrupa'da, İngiltere'de düşünülmeyen isimlere gidecekler. Birkaç büyük yıldız isme gitmişler ama teşekkür etmişler. Ben Ağustos sonuna doğru yıldız hamlesi bekliyorum."

"EN BÜYÜK BAŞARISI..."

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yetkiyi alması doğru karar. Genel Kurul kontrol etmeye devam edecek projeleri. Bana göre Başkan Özbek'in en büyük başarısı Kemerburgaz'dır. Kimse kimseyi kandırmasın şu an faizler uçmuş durumda kimse Florya'dan yüksek para beklemesin ama Kemerburgaz'ın yeri ve konumu gayet iyi. Hem sportif hem de mali açıdan Galatasaray önemli bir tesisin sahibi olacak." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı