Okan Buruk, Beşiktaş'la oynanacak Süper Kupa Finaliyle ilgili de demeçler verdi.

METEHAN VE YUSUF DEMİR'E ÖVGÜLER

"Metehan çok beğendiğimiz oyuncu. Çok iyi oynadı. Orjinali stoper olmayan oyuncuların yanında oynadı. Gol performansı da onun için mucizevi gibi bir şeydi. Yusuf Demir hazır olarak geldi, testlerden gördüğümüz bu. Oyuncuların mesajı bu. 'Ben tatilde çalıştım' demek bu. Mental olarak çok iyi geldi."

ZAHA AÇIKLAMASI

"Wilfried Zaha, fiziksel olarak tam hazır olmadığı halde çok istekli olduğunu gösterdi. Geçen seneki şampiyonlukta da birçok maçta payı var."

SÜPER KUPA VURGUSU

"Süper Kupa için herhalde en kolaya gelen yer Olimpiyat stadı. Ben çok istemiyordum. Saha kenarından sahaya gidene kadar bir dakika geçiyor, geriye dönene kadar pozisyon geçiyor. Ama Beşiktaş'ın da isteği Olimpiyat Stadı'ydı. Onlardan bu istek gelmişti. Bizim isteğimiz bu değildi. Orayı seçmişler. İki büyük kulüp bir araya gelecek. Tekrar bir kupa kazanmak istiyoruz."

Erman Toroğlu: "Mourinho tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek" Erman Toroğlu: "Mourinho tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek"

"YABANCI VAR HAKEMLERİ KALMALI

"Yabancı VAR hakemi geldikten sonra ülkede tansiyon düştü. Ama yine de Türk hakemlere güvenmemiz gerekiyor. Aynı hataları yabancı hakem yapınca kimsenin sesi çıkmadı ama Türk hakemler yaptığında birçok kişinin sesi yükseldi. Bence yabancı VAR hakemleri kalmalı ve böyle devam etmeli." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı