FUTBOL

Serdar Ali Çelikler: "Dursun Özbek çok akıllı davrandı"

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, yeni TFF Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibiyle ilgili konuştu.

Abone Ol

Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in iyi bir strateji izlediğini söyledi.

"SON ANA KADAR BEKLEDİ"

"Sayın Dursun Özbek seçimlere kadar kıpırdamadı. Son ana kadar bekledi ve akıllı davrandı. Normalde Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı yarışacaktı ne oldu? Yardımcı adaylıktan çekildi İbrahim Hacıosmanoğlu burun farkıyla seçimi kazandı. Galatasaray'ın 6-7 delegesi çıktı Hacıosmanoğlu'na oy verdi. Bunu orada oturan Federasyon yetkilileri unutmayacaktır. Ayrıca Özbek'in Galatasaray'daki ilk döneminde yönetiminde yer alan Ural Aküzüm de Hacıosmanoğlu'nun ekibinde yer alacak. Bunların hepsi bir denklem."

"CÜNEYT ÇAKIR'I HİÇ SEVMEZ"

"İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Federasyonu bir geçiş yönetimidir. 4 yılı tamamlayamaz. Ama bir şeyler farklı olur. Zaten Mecnun Otyakmaz direkt Türkiye'de 10 kulübe etki eden bir isim, seçimlerde kilit rol oynadı diyebiliriz. Şunu da aktarayım Ferhat Gündoğdu'nun MHK'nin başına geçmesi 7-8 hakemin kellesinin gittiğini gösterir. Hacıosmanoğlu tam anlamıyla Cüneyt Çakır karşıtı bir isim kendisini hiç sevmez. Artık Çakır'ın lobisi kalmayacaktır Federasyonda."

"ALİ KOÇ'LA BUZLAR ERİYECEK"

"1461 Trabzon'un Başkanı çıktı Ali Koç'a destek verdi. Genel Kurul'daki konuşmasının Hacıosmanoğlu'nun kazanmasında etkili olduğunu söyledi. Göreceksiniz hem Fenerbahçe hem de Ali Koç'la buzlar eriyecek." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }