Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın golcüleri Mauro Icardi ve Victor Osimhen'e övgüler sarf etti.

"SALLAİ ÇOK İYİ"

"Rolland Sallai büyük soru işaretiydi gelirken. Ama bugün çok iyiydi. Sürekli servis yaptı. Okan Hoca ve İrfan Hoca iddia ediyorum Yunus ve Sallai'yi hiç oyundan çıkartmak istemediler."

"JELERT GİDER"

"Elias Jelert bana göre Galatasaray'ın en kötü transferi konumunda. Fiziği de bek için inanılmaz yetersiz. Ocak ayında gidebilir. Kadroya giremediğine göre bileti kesilecektir."

"OSİMHEN, ICARDİ'Yİ TETİKLİYOR"

"Osimhen buraya hazır geldi. Mükemmel bir gol attı. Onun performansı Icardi'yi tetikliyor. Icardi'yi daha gezgin ve aktif görüyoruz. Böyle olunca bu tatlı rekabet iki oyuncunun da konsantrasyonunu yukarıya çıkarır. Osimhen asla kanat forvet oynamaz. Bu isimler ceza sahası içerisinde işini yaparlar."

Elias Jelert'e İngiltere'den talipler çıktı Elias Jelert'e İngiltere'den talipler çıktı

"SANCHEZ'E HELAL OLSUN"

"Ülkesi Kolombiya'da iki maça çıkmış Davinson Sanchez'den bahsediyoruz. Helal olsun. 2000 metre rakımdan gelip böyle bir karşılaşmaya çıkıyorsunuz. Gördüğü sarı kart da var. Uçak yolculuklarını hiç saymıyorum bile."

"ÖNEMLİ İŞLER YAPIYOR"

"Okan Buruk, Galatasaray'da önemli işler yapıyor. Artık Galatasaray için ev-deplasman fark etmiyor. Oyununu her yerde kabul ettiriyor. Deplasmanda en uzun süre galibiyet rekoru da kırmış. Hoca elindeki malzemeyi iyi kullanıyor. Herkesten ayrı ayrı verim almaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı