50 yaşındaki teknik adam, adelesini tutup oyundan çıkmak zorunda kalan Ismail Jakobs'un durumuyla ilgili de bilgi verdi.

"BANA GURUR VERİYOR"

"Dünya çapında usta oyuncularımız var ama onun yanında karakterleriyle, insanlıklarıyla gerçekten çok etkileyiciler. Bana gurur veriyor bu. Ben bir Galatasaraylıyım, Galatasaray forması altında böyle oyuncları görmek ayrıca mutlu ediyor."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın antrenmanları bile..." Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın antrenmanları bile..."

"HEDEFLERİMİZ DAHA YÜKSEK"

"Mutluyum. İki yılı geçtik. İki şampiyonluk. Bunda emeği olan öncelikle başkanımız, yönetimimi, eski yöneticilerimiz, yeni yöneticilerimiz, oyuncularımız, eski oyuncularımız da benim için önemli. Bu mutlu ortamda olduğum için onlara teşekkür ederim. Hedeflerimizin daha yüksekte olduğunu her zaman konuşuyoruz. Avrupa'da da tekrar kupa kazanmasını hedefliyoruz."

ICARDİ'YE ÖVGÜLER

"Icardi'yi asla tartışmaya açmıyorum. Onun sahada olması, yaptığı liderlik, toplu topsuz rakibi psikolojik olarak etkilemesi.. Gol atmasa da bizim için çok değerli, tabii ki gol de önemli ama bir sakatlık geçirdi oradan da erken döndü, hep oynamaya çalıştı. Onun aidiyeti çok önemli. Oyuncularımıza sahip çıkmamız gerekiyor."

YUNUS AKGÜN YORUMU

"Yunus, bence bugün de sahanın en iyilerinden birisiydi. Hem asist yaptı hem de oyunu çözdü. Sol kanatta ne kadar iyi oynadığını gösterdi. Hepimiz Yunus'u tek mevkide görüyorduk ama bence sol kanatta da iyi bir performans sergiledi."

JAKOBS'UN DURUMU

"Adalesinde sertlik hissetti. Göreceğiz MR sonrası net şekilde. Gözüken; ilk maçı yakalaması zor. Beşiktaş maçı için önümüzde süreç var, o maçı yakalama şansı olabilir. Bugün Berkan oynadı, çok iyiydi. Önemli performanstı." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı