Sports Digitale'e konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın başarılı bir transfer yaptığını söyledi.

"B PLANIYDI"

"2 sezonda 45 gol atan futbolcudan bahsediyoruz. Batshuayi, Fenerbahçe'de B planıydı. Çünkü Dzeko ve Batshuayi de olsaydı Fenerbahçe'nin bunları kesebilecek bir santrfor alma isteğini biliyoruz. Dzeko olduğu için A planı duruyor halen."

"SEYİRCİNİN GARDI DÜŞMEZ"

Sergen Yalçın'dan Galatasaraylı futbolculara övgüler Sergen Yalçın'dan Galatasaraylı futbolculara övgüler

"Burada olay, rakibe gitmesi. Galatasaray adına müthiş transfer. Çünkü Vinicius'u denediler olmadı, Bakambu'yu denediler olmadı. Icardi'nin yokluğunda Batshuayi'yi oynatırsan seyircinin gardı da düşmez. Okan Buruk çift santrfor oynamayı seviyor. 3-5-2 veya 4-4-2 oynadığını görebiliriz. Özellikle berabere giden maçlarda ailece herkesi sahaya süren bir yapısı olduğu ve Icardi'nin de geçen sezon sakat sakat oynadığı için ona gaz veren verimli bir transfer oldu. Sosyal medyada eşi tepkiler görüyor. Avrupa'ya veya Arabistan'a felan gitseydi bu kadar olay olmazdı."

"DUYDUĞUMUZ KADARIYLA..."

"Burada bir teknik hata yapıldığını görüyorum. Bir tarafta 33 yaşındaki Batshuayi diğer tarafta 39 yaşındaki Dzeko'dan bahsediyoruz. Duyduğumuz kadarıyla opsiyonu belirli sayıda maça çıkmadığı için devreye girememiş. Osayi'de de bu olmadı. Nasıl tutturamadılar anlamadım. Bence sözleşmede bir hata yapıldı. Bununla ilgili bazı bilgiler de var." şeklinde konuştu.