Spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın Portekiz - Türkiye maçına dair tespitleri şöyle...

"TEFE KOYARLARSA ŞAŞIRMAM"

"Ah Montella ah grubun en kritik maçına aylardır düzenli oynamayan kaleye Altay'ı koydun dünya yıldızlığına emin adımlarla gelen geçen maç mükemmel gol atan, iyi oynayan Arda Güler'i kestin, Kenan'ı kestin. Sözüm ona Portekiz'le oynayacaksın seni yakın zamanda tefe koyarlarsa şaşırmam. Bu gidişat iyi değil."

ALTAY'A ELEŞTİRİ

"Yediğimiz ikinci gol komedi. Köy takımları bile böyle gol yemiyor. Altay kaleni terkediyorsun seni Manchester United'da bu yüzden oynatmıyorlar."

"ŞEVKİ KAYBETTİK"

"Dortmund'da Milli Takımımız çok kötü bir gece geçirdi belki grup birinciliği dışında başka bir kaybımız yok ama şevki kaybettik, morali kaybettik, prestijimizi kaybettik."

"MENAJERLERİN OYUNCAĞI OLMUŞSUNUZ"

"Bak Montella ve Hamit efendi maalesef menajerlerin oyuncağı olmuşsunuz. Bu Milli Takım babanızın çiftliği sizin çocuk oyuncağınız değil. Kafanıza göre işler yapıyorsunuz ve sonuç ortada."

"GALATASARAY'DA İSTENMEDİLER"

Nicolo Zaniolo tepki koydu: "Bana verilen sözler tutulmadı" Nicolo Zaniolo tepki koydu: "Bana verilen sözler tutulmadı"

"Bu Yunus ve Kerem zamanında Galatasaray'dan istenmediler. Portekiz karşısında bunlardan medet umuyorsan yanlış yapıyorsun. Yunus Galatasaray'ın ilk 11'inde oynayacak mı? Hayır. Kerem'in oynayacağının garantisi var mı? Hayır." ifadelerini kullandı.

(Sportz)