Rasim Ozan Kütahyalı'nın Fatih Terim'le ilgili sarf ettiği demeçler şöyle...

"KIRAÇ, AYSAL'I SATMIŞTI"

"Fatih Terim şeker gibi. Yarın öbür gün biraz başarılı olsun yeniden eski halini görmeye başlarız. Ünal Aysal'la çalıştığı dönemde kovulmasına ben sebebiyet verdim. Hatta öyle bir noktaya geldiki Ünal Aysal, İnan Kıraç bile Aysal'ı satmıştı. Yanındaki yöneticiler bile kendisine destek vermedi. Ben de Başkan ve hocanın arasındaki mesajları yayınladım. Terim o dönem beni mahkemelere verdi, hapis cezası aldım daha sonra bozuldu vs. Ama pişman olmuştum. O zamanki gençlik heyecanıyla hareket ettim. Galatasaray camiasının iç kavgasında filler tepişir olan çimlere olur. Onlar bir şekilde yan yana gelir. O yüzden şimdiki gazeteciler kesinlikle taraf olmamalı. 2020 ve 2021'de şampiyon olamadı. Kendisine 1 şans daha verilmesi gerektiğini savundum."

İbrahim Hacıosmanoğlu bir akrabasını daha TFF'de işe aldı İbrahim Hacıosmanoğlu bir akrabasını daha TFF'de işe aldı

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ"

"Fatih Terim, Ünal Aysal'ın telefonlarını açmıyordu, tesislere geliyordu Başkan, hoca ortalıkta yok. Terim, Aysal'ın kendisini sevmediğini anlayınca Fenerbahçeli ünlü bir futbolcu aracılığıyla Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü."

"OKAN BURUK'UN YERİNDE GÖZÜ VAR"

"Şuna kesin eminim, Fatih Terim Galatasaray'ın başarısız olmasını istiyor ve Okan Buruk'un yerinde gözü var. Torun sahibi oldu halen hırsından vazgeçmiyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı