Nelsson, Galatasaray forması giymekten mutlu olduğunu söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Hacıosmanoğlu'na: "Hadi bunu yap.." Rasim Ozan Kütahyalı'dan Hacıosmanoğlu'na: "Hadi bunu yap.."

"KENDİSİ BÜYÜK BİRİ"

- "İstanbul'a ve Galatasaray'a geldikten sonra Jelert'i biraz önemsiyor musunuz?"

"Hayır, sanmıyorum. Onunla ilgilenmem gerektiğini düşünmüyorum. Kendisi de büyük biri. Ama ona yardım ettim ve herhangi bir sorusu olursa her zaman bana gelip yardım isteyebilir."

"MUTLU VE GURURLUYUM"

"Transfer konusunda yorum yapmak istemiyorum. Medyada bu tür şeyler hakkında çok fazla şey söylememek konusunda dersimi aldığımı düşünüyorum. O yüzden bu sefer buna sadık kalacağım. Ben bir Galatasaraylı futbolcuyum ve bundan son derece mutlu ve gururluyum. Gelecekte ne olacak, kimse bilmiyor. Ama sabırsız olduğumu sanmıyorum. İki yıl önce, Dünya Kupası'na gitmeden önce, 50 ya da belki 70-80 'Gala' taraftarı otelin önünde selamlamıştım bu benim için harika bir şeydi."

"BENİM İÇİN KÖTÜ BİR DENEYİM OLDU"

- "Şampiyonluk akşamı yaşadığı olumsuzluklar hakkında"

"Fazla detaya girmek istemiyorum. Artık biraz geçmişte kaldı ama sonuçta kötü bir kutlama günü oldu, öyle de oldu. Sonuçta Süper Kupa kupasıyla, şampiyonluk kupasıyla kutlanmamız gerekiyordu. Ama ailem ve benim için kötü bir deneyim oldu. Daha sonra eve gittik ve sonra evde oturup kutlama yaptık."

Editör: Berksan Sabancı