FUTBOL

Rasim Ozan Kütahyalı: "Fatih Terim'den Okan Buruk'a kumpas"

BTV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Terim'in ve kendisine yakın gazetecilerin Okan Buruk'un üzerine oynadıklarını iddia etti.

Abone Ol

Rasim Ozan Kütahyalı, Mustafa Denizli'yi hedef alan sözler de sarf etti.

"ŞİMDİ O KADAR KOLAY DEĞİL"

"İzmir'deki 3 teknik adamın konuşmasına baktım Şenol Güneş hariç hepsi yukardan konuştular. Mustafa Denizli, Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final oynatmasından bahsetti. Ya hocam senin zamanda Rapid Wien, Monaco'yu yenip 3-4 maçta Yarı Final'e çıkıyordun. Kızılyıldız, MTK gibi orta sınıf Avrupa takımları o kupaları alıyordu. Şimdi o kadar kolay mı? Dönen paraların haddi hesabı yok. Adamlar bir futbolcuya 200-300 milyon Euro'luk kontratlar yapıyor nasıl yarışacaksın? Ben Okan Buruk, bu yüzden başarısız oluyor demiyorum. Bu işin bir de ekonomi tarafı var ondan bahsediyorum."

"KUMPAS VAR"

"Fatih Terim'in Okan Buruk'a karşı çok ciddi bir kumpası var. Durduk yere fikstür konusunu açtı. Çünkü Okan'ın böyle bir serzenişi olmuştu. Peki fikstürden sadece Galatasaray mı şikayetçi? Avrupa'nın tüm takımları bu durumdan müzdarip. UEFA ve FIFA yayın gelirlerini arttırmak, bahis gelirlerini arttırmak için bu yollara başvuruyor. Bir de ona yakın gazeteciler diyor ki 'Cevat ve Hamza da Galatasaray'ı şampiyon yapıyor Okan Hoca kendini başarılı saymasın' o zamanki ligle bu zamanki lig bir değil. Hadi toplasınlar bakalım 95-100 puan. Toplayabilirler mi? O dönem 70-75 puanla şampiyon oluyordun. Bunlar hep Bodrum'dan gelen talimatlar neticesinde ortaya atılmış yorumlar." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }