Önder Özen, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin performansı hakkında da konuştu.

"MBAPPE VE RUBEN DİAS'I İSTEYECEKLER"

"Son 3-4 ayda Galatasaray'ın üzerinde ciddi bir suni gündem ve kaos yaratıldı. Hoca ve yönetim çok yıpratıldı. Haliyle oyunculara da yansıdı. Yakında Osimhen'in yerine Mbappe, Sanchez'in yerine Ruben Dias, Muslera'nın yerine Donnarumma ve Courtois'i isteyecekler. Fenerbahçe ve Beşiktaş'da tepkiler oluyor ama bu kadar değil. Galatasaray medyasında seviye ve eleştiriler çok başka."

"TEPKİSİNE KATILIYORUM"

"Perşembe-Pazar oynadığınız haftada her zaman yüksek tempoda futbol oynayamazsınız. Dortmund 7 attı kaybetti, Bayern Münih ligde 3-3 berabere kaldı. Juventus, Milan hepsi puan kaybetti. Atletico evinde yok, Geçen Real Madrid puan kaybı yaşadı, Barcelona 4 yedi. City zar zor Fulham'ı yendi. Okan Hoca'nın bu anlamda tepkisine katılıyorum. Galatasaray'da Barış Alper ve Abdülkerim'in performansları düştü. Fenerbahçe'de Ferdi eski Ferdi değildi. UEFA ve FIFA, olaya tüccar gözüyle bakılıyor. Copa America ve Avrupa Futbol Şampiyonası aynı senede oynayınca ağır oluyor. Sezon sonunda FIFA Kulüpler Dünya Kupası da oynanacak. Bu oyuncular hiç dinlenmeyecek mi?"

"ICARDİ KULÜPTEN UZAKLAŞIYOR"

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk için ciddi sınav başlıyor" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk için ciddi sınav başlıyor"

"Galatasaray'ın hücum dörtlüsüne baktığımız zaman buna kanatlar da dahil hücumda en iyi kararı Mertens veriyor. Kerem Aktürkoğlu gidince bir kombinasyon eksikliği yaşandı. Jakobs içeriye girmiyor, çizgiye iniyor, sağ bek ileriye her zaman koşu atamıyor. Icardi'nin oyuna katılmaması hücumdaki yetersizliği ortaya çıkarıyor. Sakatken gol kralı oldu ama en çok gol vuruşuna ve tekniğine güvendi. Galatasaray doktorları gayet güzel tedavi yöntemi ve reçete uygular sizlere. Arjantin'e gidince sadece futboldan değil, kulüpten uzaklaşıyorsunuz. En azından burada durup yenileme idmanları yapıp takımınızla iç içe olmanız size fayda getirirdi. Hatalı işler yaptı. Buradan Arjantin'e gitmek hakikaten kolay değil. Her zaman uçak bulamıyorsunuz. Gittiğiniz aktarmalarda saatlerce beklediğiniz oluyor ve çok yoruluyorsunuz. Icardi yine gol vuruşlarını iyi yapabilir ama yeterince idman ve antrenman yapmazsa vuruşlarda kuvveti azalır. Bundan sonra eski Icardi olması için iyi idman yemesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı