Önder Özen, Galatasaray'ın çıkışta bir futbol oynadığını da belirtti.

"YÜKSELİŞE GİDİYOR"

"Her geçen gün fiziksel olarak Galatasaray'ın yükselişe gittiğini görüyoruz. Milli Takım dönüşünde o emareler ortaya çıkmıştı zaten. Barış Alper Yılmaz, hızı en iyi kullanan Türk pasaportlu oyuncu. Eğer lig buysa Galatasaray'ın ortalaması bile Türkiye'yi aşar. Mertens de 40-41 yaşına kadar çok rahat bir şekilde bu takımda oynamaya devam eder."

Adnan Polat ve Erden Timur'un Florya anlaşmazlığı Adnan Polat ve Erden Timur'un Florya anlaşmazlığı

"GALATASARAY ÖNDE BASACAK AMA..."

"Jose Mourinho'nun genel olarak rakibe göre oyun anlayışı çizdiğini görüyoruz. 1.Chelsea dönemini saymazsak. Galatasaray'ın 2 puan önde olması avantaj mıdır? Avantajdır. Çünkü rakibinizi ikinci devrede Rams Park'da ağırlayacaksınız. Ben Galatasaray'ın önde basacağını düşünüyorum ama dengeli bir şekilde. Doğru presle Fenerbahçe'den top almaya çalışacaklar."

"GALATASARAY'IN BİLİNMEYENİ"

"Galatasaray önde basarsa veya oyunu kurmaya çalışırsa ne yapar? Mourinho bu tip durumlarda Sanchez, Kaan ve Barış'tan topu uzak tutmaya çalışacak. Galatasaray topu Abdülkerim'e attığı esnada topa basacaktır. Çünkü Abdülkerim'in yanındaki sol bek Jakobs, Galatasaray'ın bilinmeyeni. Belki de Galatasaray'ın derbideki zayıf noktası." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı