Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?" Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?"

Önder Özen, Sarı-kırmızılıların lige iyi başladığını da belirtti.

"EN İYİ SEZON BAŞLANGICI"

"Galatasaray'ın her sene başlangıç hızı artıyor. İlk seneye bakalım başlangıç hızı tam oturmamıştı. Çok ciddi puan kayıpları yaşanmıştı. Okan Hoca'ya eleştiriler yapılıyordu. Geçen sezon biraz daha iyi oynadılar. Lige bakacak olursak ilk 2 haftada puan kaybı vardı. Bu sene 2 maç 6 puanla başladı. Okan Buruk'la en iyi sezon başlangıcı yaptı Galatasaray."

"HATA YAPACAĞINI ZANNETMİYORUM"

"Galatasaray, Young Boys'u kesin olarak geçecektir. Hata yapacağını zannetmiyorum. Dolayısıyla Şampiyonlar Ligi grup aşaması başladığı zaman o periyotta ne kadar az puan kaybederse Galatasaray için o kadar iyi olacak. Geçtiğimiz sezon puan kayıpları o bölümde geldi. Sonrasında büyük bir seri yakaladılar. Lig finalinde de zaten büyük bir birleşme ve kenetlenme görüyoruz."

"ABDÜLKERİM'İN ZAMANA İHTİYACI VAR"

"Abdülkerim Bardakçı'nın geçen sezonun ikinci yarısında geçirdiği sakatlıktan sonra oynadığı maçlarda formu dalgalandı. EURO 2024'de çok iyi değildi. Aynı şekilde onun etkileri var. Biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu görüyoruz. Kaliteli olduğu belli ama fizik kalitesi iyi olacak ki tekniğiyle birleşsin."

"SOL BEK ALINMALI"

"Galatasaray'da yıllardır sol bek sıkıntısı görüyoruz. Igor Tudor ve Fatih Terim'in beraber bitirdiği sezondan beri sol bek denediler. Latovlevici geldi, Nagatomo geldi. O zamandan beri kalıcı hiçbir şey çözülmedi. Sağ beke bakarsak Mariano, Sacha Boey çok iyilerdi. Hatta ligin en iyileri oldu. Ama bir türlü sol tarafı yapamadılar. Her şeye rağmen sol bekini saklaya saklaya başarılı oldu Fatih Hoca. Okan Buruk da öyle yaptı. Rakiplerine karşı zayıf halkasını göstermedi, Galatasaray kesinlikle sol bek almalı. Eğer GS Store'da forma sattıracak bir transfer alabiliyorsa o da fantastik bir hamle olabilir."

"FERSAH FERSAH ÖNÜNDE"

"Galatasaray, Young Boys'un fersah fersah önünde. Hiçbir şekilde hata yapacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT şifresiz olarak veriyor. O zaman ilgi daha çok yükselecek." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı