Metin Tekin, Sarı-kırmızılılar için sol bek tavsiyesi de verdi.

"ATAMIYORSAN YEMEYECEKSİN"

"Fenerbahçe sezona iyi başlamadı. Şampiyonluk yarışındaki rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisine düştü. Fenerbahçe kötü oyunuyla tutamadı skoru ama Galatasaray 2-1'de tuttu. Atamıyorsan, yemeyeceksin."

"BİRAZ FORMSUZLUĞU VAR"

"Kerem Aktürkoğlu'nu beğendim. Milli Takım'da tam oynamadı, fazla forma şansı bulamadı. O yüzden biraz formsuzluğu var."

"BİZE DERS VEREBİLİR"

"Icardi artık gol atmasının dışında oyun kurucu gibi asist de yapıyor. Santrforluğu o kadar iyi biliyor ki bize kalkıp ders verebilir. Fizik olarak geçen seneye göre daha iyi. 2-3 hafta sonra pik yapabilir."

"BARIŞ ALPER ŞUNU BİLMESİ LAZIM..."

"Barış Alper yavaş yavaş eskiye dönüyor. Şunu bilmesi lazım kendisinin futbol hikayesi koşu, mücadele ve zorlamadan ibaret. Başka özelliklerini keşfetmeye kalkarsa o zaman geriye düşer ve performansında dalgalanmalar meydana gelir. Eğer bu sezon çift haneli gol ve asist yaparsa o zaman başka şeyler konuşulur."

Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?" Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?"

TRANSFER ÖNERİSİ

"Galatasaray, 10 yıldır sol beke farklı farklı isimler deniyor hiçbirinde kalıcı verim alamadı. Mesela Union Berlin'de oynayan Gosens var. Böyle net oyuncular alsa daha iyi olmaz mı? Adı bir zamanlar Beşiktaş'la da anıldı."

"HİÇ KUŞKUM YOK"

"Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş hangi takım olursa olsun Uluslararası başarı her zaman itibar görür. Galatasaray'dan beklentimiz de bu yönde. Turu rahat şekilde geçecektir. Hiç kuşkum yok." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı