Oğuz Altay, 50 yaşındaki teknik adamın futbolcularını dinlendirmek zorunda olduğunu belirtti.

"KÜÇÜK ÇOCUK GİBİ"

"Galatasaray'ın sağ beki Elias Jelert küçük çocuk gibi. Çok kötü bir fiziğe sahip. Ne zaman gelişecek merak ediyorum. Orta sahadaki oyuncular geçişleri çabuk sağlayınca bekler de karşılık veremedi ve Galatasaray çok fazla atak yedi."

"MENTAL YORGUNLUK DA VARDI"

"2 sene üst üste şampiyon olmuş bir takımın teknik direktörü, 3-0'dan maçı vermemesi lazımdı. İlk yarı çift santrforda her şey iyi gidiyordu. İkinci yarı tam tersi oldu. 7 günde 3 maç hakikaten çok zor. Olaya zaten fiziksel olarak bakmayın, mental yorgunluk da vardı Galatasaraylı futbolcularda. İkinci yarıda 1 tane ayakta duran adam görmedik."

Serhat Ulueren: "Kasıtlı olarak maçta oynamadılar, tavır yaptılar" Serhat Ulueren: "Kasıtlı olarak maçta oynamadılar, tavır yaptılar"

"MECBUR KALDI"

"Okan Hoca aslında rotasyon yapma konusunda mecbur kaldı diyebiliriz. Çünkü ekibindeki atletik performans uzmanları bazı oyuncuların dinlendirilmesi gerektiğini söylediler. Hep oynayan futbolcuları devamlı ve sürekli hiç dinlenmeden oynatırsanız ileride kronik sakatlıklara yol açabilirsiniz. Bu yüzden Kaan, Torreira, Sanchez ve Barış Alper gibi isimlerin dinlendiğini gördük. Tüm bunlara rağmen Okan Buruk'un TFF ve hakemleri bahane etmeden bu karşılaşmadan 3 puan çıkartması gerekiyordu. Zorluklar, engeller, sıkıntılar olabilir buna karşılık büyük takımın hocaları bu sebeple o koltukta oturuyorlar." dedi.

Editör: Berksan Sabancı