Tanju Çolak, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve bazı futbolculara ağır sözler sarf etti.

"BİRAZ DAHA SÜRE OLSA..."

"Bu maçın neyini yorumlayacağız gerçekten bilmiyorum. Galatasaray'ın kadro değeri 280 milyon Euro seviyesinde. Sağ bekin yedeği, Mertens ve Torreira'nın alternatifi yok. Rakibin kadro değeri en fazla 30-40 milyon Euro seviyesinde. Eğer süre biraz daha olsa süre belki de 3-3 değil, 4-3 yenileceklerdi."

"GALATASARAY'IN FUTBOLCUSU DEĞİLLER"

"Söyleyeceklerim biraz ağır olacak ama Kerem Demirbay ve Kaan Ayhan Galatasaray'ın futbolcusu değiller. Kerem ne yapıyor? Savunmaya yardım mı ediyor, hücumda aksiyon mu alıyor, rakipten top mu alıyor? Ne yaptığı belli değil. Hele yeni transfer Rolland Sallai. Ne oynadı, bunu birisi bana açıklayabilir mi? Nelsson ve Abdülkerim'e bakıyorsun arkaya atılan her top pozisyon ve sıkıntı. Bu kadar kolay olmamalı."

"BUNUN CEVABINI VERMEK ZORUNDASIN"

"Galatasaray'ın 2 tane dünya yıldızı var. Osimhen 2 gol atıyor, 1 gol de Icardi'den geliyor. Hoca rotasyon yapıyor. Ya kardeşim sen niye oynatmadıklarını ikinci yarı oyuna alıyorsun? Bana bunun cevabını vermek zorundasın. Kazanan kadro değiştirilmez. Sakatlıkların olursa tamam derim. Ön bölgedekiler işini yapıyor, arkadaki defans 4'lüsü rahat pozisyon veriyor. Burada en büyük sorumlu Okan Buruk'tadır. Rotasyon yapmayacaksın. Takımın ayarlarıyla oynayamazsın. Kaybettiğin bu 2 puanla rakiplerini ümitlendirdin."

Erden Timur: "Fenerbahçeli gazetecinin yalanı..." Erden Timur: "Fenerbahçeli gazetecinin yalanı..."

"KENDİ KENDİNE BİR ŞEYLER YAPIYOR"

"Icardi ve Osimhen ilk kez yan yana forma şansı buldular. Goller attılar, iyi futbol oynadılar. Demek ki bazı maçlarda çift forvet tercih edebilirsin. Bu 2 futbolcu oyundan alındılar, Galatasaray Futbol Takımı amatör takım hüvviyetine büründü. Poziyon üretemiyorlar, savunma yapamıyorlar, organize olamıyorlar. Yapabildikleri tek şey pozisyon vermek ve adam kaçırmak. Barış Alper'e bakıyorum geçen seneki Barış Alper değil. Topla oynuyorsun, yoruluyorsun. Kendi kendine bir şeyler yapıyor, pozisyona giremiyor yorul babam yorul. Sahada yoktu. 2.yarıda kimse gerçek performansını ortaya koymadı. Kasımpaşa, Galatasaray'dan güzel oynadı. İstatistiklere de yansıdı. Daha fazla topla oynadılar, daha fazla şut çektiler, korner attılar. 10 dakika daha süre olsa Kasımpaşa yenebilirdi Galatasaray'ı." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı