Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yeni transferi Gabriel Sara'nın performansından da memnun kaldığını söyledi.

"ABARTILMASINA GEREK YOK"

"Okan Buruk agresif bir teknik direktör bunu ben de görüyorum ama abartılmasına gerek yok. Mourinho bilerek saha dışına çekmeye çalışıyor. Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un veya Lille'nin teknik direktörünü demiyor. Kimi diyor? Son 2 yılın şampiyon teknik direktörü olan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'u söylüyor. Çünkü kendi gözünde 'en büyük rakibim' diyor."

"HERKES SENİN GİBİ ANLAMAYA BİLİR"

"Mourinho'nun F... O.. şeklinde söylediği bazı ifadeler var. Başka bir hakem çıkarsa seni atabilir. O söz Avrupa'da ve İngiltere'de normal karşılanabilir ama bizim ülkemizde herkes senin gibi anlamaya bilir. Lugano ve Lille maçlarında bu kadar gergin bir Mourinho görmedik. Adana Demirspor maçında yerinde duramadı. Eğer sen sinirleniyorsan, Okan Hoca da sinirlenebilir."

"ŞAMPİYON GİBİ GİRMEDİLER"

"Galatasaray son 2 sezonda 3 kupa kazandı. Ama sezona şampiyon gibi girmediler. Çünkü transferler yetişmedi. 5-0 yenildin ve ezeli rakibine kupa kaybettin o akşam ihtiyaç duyduğun adam geldi. Taraftarın tepkisi haklı. Galatasaray yönetimine basit zor geliyor."

"SARA, FRED GİBİ DEĞİL"

"Gabriel Sara ofansif bir oyuncu. Geçen sene çift haneli goller ve asistler yaptı. Ceza sahası dışından goller, ceza sahasına hızlı girip gol atmalar bize bunu gösterdi. Fred performansı bekleyemeyiz. Okan Buruk da Xavi ve Iniesta üzerinden örnekler verdi zaten. Ben Hatayspor maçındaki performansına dikkatli baktım. Sınıfı geçti benden taraf. Ara pasları ve şut denemeleri iyi oyuncu olduğunu gösteriyor."

"ABDÜLKERİM İYİ DEĞİL"

Ertem Şener: "Galatasaray gönderdi hadi siz de gönderin..." Ertem Şener: "Galatasaray gönderdi hadi siz de gönderin..."

"Galatasaray'da Abdülkerim Bardakçı iyi değil. Toplu oyunda başarılı değil, tek hamlede de oyundan düşebiliyor. Ağır kalmış. Eski formuna kavuşması gerek." dedi.

Editör: Berksan Sabancı