Levent Tüzemen'in Mourinho ve Buruk'la ilgili sözleri şöyle...

"MOURİNHO'YA BİRİLERİ SÖYLETİYOR"

"Sezon algılarla başladı. Psikolojik bir savaş olacak bunu net söyleyeyim. Bunları Mourinho’ya birileri söyletiyor. Bu psikolojik savaşa iyi hazırlanmak gerekir. Okan Buruk'un cevabını sahada vermesi gerekiyor. Bir de şunu söylüyor, 'Süper Lig'i 2.bitirmiş takımın elemelerde 6 maç oynayarak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması zor' Geçen sene Galatasaray gruplara kalmadı mı? Kaldı. Sen winner bir hocaysan böyle konuşmaman gerek. Taraftarın senden beklentisi büyük. Çünkü büyük paralar alıyorsun. Dön Lille'in hocasına bak. Bruno Genesio belinin ağrısını bahane etti hiçbir soru almadı çünkü saha dışına çıkmak istemedi. Stratejik davrandı. Bütün sorulardan kaçtı."

"SENİN KONUN OKAN BURUK'U GEÇMEK DEĞİL"

"Ya Mourinho sen ne anlatıyorsun? Senin konun Lille'i geçmek, Okan Buruk'u geçmek değil. Okan Buruk ile yarışacaksın. Bu toplara girme. Şu an Fenerbahçe'nin oyunundan zevk alan taraftar yok. Stattaki Fenerbahçeli taraftarların ve sokaktaki taraftarların hangisi memnun? Hiçbirisi. Eğer sen iyi futbol oynatmadan bu işlere girersen sonradan çok tepki görürsün. Jesus ve İsmail Kartal sezona senden daha iyi başladı futbol olarak. İsmail Kartal 19'da 19 yaptı. Şimdi göreceğiz sen bu kadar ön plana çıkabilecek misin?"

Nihat Kahveci: "Galatasaray'ı başarılı yapan etken bu..." Nihat Kahveci: "Galatasaray'ı başarılı yapan etken bu..."

"EMİN BAYRAM NEDEN GİTTİ?"

"Galatasaray'da Sanchez sakatlandı. 4-5 maç kaçıracak gibi gözüküyor. Peki Galatasaray altyapısından yetişen Emin Bayram neden gitti? Futbolcu çok istemiş ayrılmayı çünkü forma şansı bulamıyormuş. Kalsaydı altyapı statüsünde yetiştiği için Okan Buruk'un UEFA'ya bildireceği kadro listelerinde elini rahatlatacaktı. Bunların aklını menajerler çeliyor. Bak eğer takımda kalsaydı belki de şans bulabilirdi. Nelsson ve Abdülkerim de formsuz. Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a geldiğinde yedekti. Barış Alper ilk 2 senesinde yedekti sonra çalıştılar ve formayı aldılar. Bu kadar rekabetten kaçarsan başarılı olamazsın."

Editör: Berksan Sabancı