Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Rigas'la oynayacağı maçı da değerlendirdi.

"İYİ PERFORMANSLARI VAR AMA..."

Fransız oyuncu Okan Buruk'u pişman ettirdi: "Keşke alsaydık" Fransız oyuncu Okan Buruk'u pişman ettirdi: "Keşke alsaydık"

"Şehrin papazına gitsen 'Bu maçı kazanalım' diye dua etsen 'Boşverin kardeşim' der. İlk haftada Steaua Bükreş'ten 4 yediler zaten. Adamlarla ilgili teknik analiz yapamayız. İçerde iyi performansları var ama Galatasaray karşısında kabul edilecek bir şey değil."

"SIKINTI ŞU HAKEM DUYUYOR"

"Okan Hoca'nın PFDK'ya sevk edilmesindeki sıkıntı şu söylemlerini hakem duyuyor. Hakem orada cezalandırmıyor veya 'Ne diyorsun hocam sen?' demiyor. Fransız veya İngiliz hakem Şampiyonlar Ligi'nde olsa 'Hayırdır? Anlamadım' der. Kendi alanını korur. Biz de hakemin kendi alanını koruması söz konusu değil. Hakem oraya girdiği an dertsiz tasasız oradan çıkmak istiyor. Kendini beğendirmen mümkün değil."

"AŞİRETLERE AYRILMIŞIZ"

"Acun Ilıcalı'nın Okan Buruk'la ilgili demeçlerine gelirsek bunu sadece Okan Hoca yapmıyor ki. Başkanlar, yöneticiler, teknik adamlar, oyuncuların hepsi yapıyor. Geçen sene Halil Umut Meler fiili saldırıya uğramadı mı? Uğradı, aynı Halil Umut Meler Trabzonspor-Fenerbahçe maçını devam ettirdi. Her şeyin dengesi bozuk. Acun Ilıcalı'nın demeçlerinde Galatasaray'lıları ikna etmek söz konusu değil. Fenerbahçeliler için de 'Acun yanlış söylüyor' demek mümkün değil. Zaten aşiretlere ayrılmışız birbirimize bağırıyoruz. Acun Ilıcalı diyor ki 8 tane hakeme sorduk penaltı dedi. Bence penaltı. Ama söz konusu bu değilki. Bu sorduğunuz hakemlere gittiniz düdük astırdınız. Bülent Yıldırım ve Cüneyt Çakır öyle. Deniz Çoban kendisi bıraktı zaten. Fırat Aydınus'a söylenmeyen kalmadı. Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar bir önceki hakem döneminin şeytanı değil mi? Peki Okan Buruk'un itiraz etmediği yabancı hakem var mı? Avrupa'da puan kaybettiği her hakemle sorunu oldu. Ceza aldı. Fenerbahçe 'Biz haklıyız' diyor. Peki bunu 6 senedir çözemeyen başkan neden halen başkan? Bunu söylediğin zaman Fenerbahçe düşmanı oluyorsun."

"HACIOSMANOĞLU ŞU ANDA NE YAPIYOR?"

"Geçmiş TFF Başkanı'nı ben de istemedim. Yeni TFF Başkanı geldi, herkes şakşak alkışladı. Sorumlu o olmadı MHK Başkanı oldu. Güya mevcut TFF Başkanı olan bitenden rahatsız. Galatasaray'ın iptal edilen sponsorluğuna izin veren Hacıosmanoğlu şu anda ne yapıyor? Gündemde yok. O sırt sponsorluğuna Federasyondan kim izin verdi? Çıkıp açıklayın. Bu iş orta doğuya döndü. Çözülmesin, çözülmesin ki sürekli kaos çıksın. Millet birbirine girsin. Yabancı hakem getirsen ikinci gün aklını kaçırır. Hangisini getireceksin? Galatasaray'da Eray Yazgan çıkıp konuşuyor. Ne oldu o bilet işi, çıkıp çözebildiniz mi? Benim şahitlerim var diyorum. Bunların hepsi Galatasaraylı ve bilet alamadılar." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı