50 yaşındaki teknik adam, PFDK'ya sevk edilmesine ilişkin demeçler verdi.

"CEZA ALMAM İÇİN ÇABA SARF ETTİLER"

"Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticilerin ceza almam için çaba sarf ettikleri bilgisi almıştım! Pazar günü almıştım bu bilgiyi. Kamera üzerinden önü arkası olmayan konuşmalar. Hangi pozisyon için konuştuğunuz belli değil. Burada kendi kendinize söylenmeniz bile artık ceza maddesi olarak ortaya çıkacaktır. Herkesin sahadaki her konuşması PFDK sevki olacak."

"TFF'YE GÜVENİYORUM"

"Siz beni bu görüntü üzerinden sevk edemezsiniz. Bu hukuğa aykırı. TFF'ye güveniyorum ve kurulların doğru yapacağına inanıyorum. Her karara saygı duyuyorum. Benim sahada olmamı istemeyenlere de bu kararı aldırmak isteyenlere de bu kararla izin verilecekse de biz bu işin karşısında olacağız. Hakemi yüz yüze tehdit edenleri gördük, adam dövmeleri, taraftar dövmeleri gördük, kimse ceza almadı."

ACUN ILICALI'YA CEVAP

"Acun ile hala dostuk ama burada tabii ki o Fenerbahçe ben Galatasaray'ın hakları için mücadele ediyoruz. 10 gün önce biz iyilik de yaptık, 'Çok önemli oyuncular izleyeceksiniz' demişti, çok güzel oyuncularla oraya gittik, kazandık."

"GALATASARAY VE TRABZONSPOR ALEYHİNE..."

Mehmet Ayan: "Artık herkes Galatasaray'ı ezberledi" Mehmet Ayan: "Artık herkes Galatasaray'ı ezberledi"

"Daha geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında Fenerbahçe haksız penaltı kazanmasa farka gidecektik. Haftalardır Galatasaray aleyhine verilen yanlış penaltılar. Trabzonspor aleyhine verilen olmayan penaltılar var onu da söyleyeyim." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı