Mehmet Demirkol, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'da yaşayacağı zorluklardan da bahsetti.

"BEĞENDİĞİNİ BİLİYORDUK"

"Mourinho'nun Galatasaray, hakemler ve Osimhen'le ilgili söylediği sözler ilgi çekiciydi. Beğendiğini biliyorduk fakat kendini yere atmasını sıkıştırdı. Daha önce yeni Drogba olacağını da ifade etmişti. Bunlar hafif sözler. Normalde geçen seneki Galatasaray - Fenerbahçe atışmasında sahanın ortasında çatışma çıkması lazımdı."

Dursun Özbek: "Babamın oğlunu tanımam!" Dursun Özbek: "Babamın oğlunu tanımam!"

"DOĞRU BİR TAVIR DEĞİL"

"Galatasaray tıp ekibi, Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic için negatif ve sakat olduğuna dair rapor veriyor, transfer etmiyorlar. Bu doğruysa hasta-doktor ilişkisinin açık edilmemesi lazım. Doğru değilse Galatasaray doktoru Yener İnce ve ekibinin bu işlere adının karıştırılmaması gerekiyor. Doğru bir tavır değil çünkü. Mourinho veya 2 sene üst üste şampiyon olmuş Okan Buruk bu transferi yapmışsa bir plan dahilinde yapılmış hamle diye bakarım. Mourinho 'Sol bek oynar, orta sahanın iç solunda ve sol kanatta oynatırım' demiş."

KEREM AKTÜRKOĞLU HAKKINDA

"Kerem'in Benfica'da yeni hocasıyla anlaşması çok önemli. Şanssızlığı eski hocası onun planları arasında yer alıyordu. Gelen hoca Kerem'in kim olduğunu bilecektir. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının en güzel golünü attı. Avrupa Şampiyonasında güzel bir gol attı. Orkun Kökçü orada bağlantı kuracaktır. Galatasaray'da ciddi tepki ve ciddi destek de aldı. Hangi tarafa bakacağı önemli. Benfica'nın inanılmaz stadı var, çok iyi dönem geçirmiyorlar. Her gün yeni bir sınav geçirmen gerekiyor o gün o sırada ne varsa sahada onu oynayacaksın. Portekiz'de golü atsan kahraman olacaksın. Galatasaray'da veya Milli Takımda hat-trick yapsa yine bu kadar değer görmez. Çünkü bizim ülkemizin başrolünde hep Galatasaray ve Fenerbahçe var. Kendi çocuklarımız değer görmüyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı