Mehmet Ayan, kaleci Fernando Muslera'ya da sert çıkıştı.

"RAKİBİ KÜÇÜK GÖRDÜ"

"Galatasaray rakibi küçük gördü, yukarıdan baktı. İsviçre Ligi'nin 12.si dediler. Top yuvarlak. Her takım hemen hemen aynı atrenman metotlarını uyguluyor. Galatasaray maçta 110 km koşmuş, Young Boys 117 km koşmuş."

"KORKUNÇ RAKAMLAR"

"Ben çıkan 11'e saygı duyuyorum çünkü hoca kafasındaki planı yapmıştır. 4-5 gün o planı sahaya yerleştirmiştir ve maça sürmüştür. Ama olmadı. Tribünden izleyen Okan Hoca onu görmesi lazım. Bekler yok, orta saha boşaldı. İlerideki iki forvet anlaşamadı. İlk yarıda Muslera 5 kez kurtarış yaptı ve 12 kere topla buluştu. Bunlar korkunç rakamlar. Çünkü Galatasaray'ın sistemi bozuldu. Eğer doğru sistemle çıksaydı Okan Hoca 65-80 arası verdiği zevkli futbolu maçından başından son dakikasına kadar verebilirdi."

"KADIKÖY'DE FENERBAHÇE'YE..."

"Bu saatten sonra Galatasaray iç siyaseti durulmaz. Erden Timur'un gidişinden sonra Dursun Özbek, İbrahim Hatipoğlu, Eray Yazgan gibi isimler hep topun ağzına gelecekler. Bu vazo kırıldı. Eğer Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye farklı şekilde kaybederse o vazo tam kırılır ve bir daha bir araya gelmez. O maça kadar idare edilir. Ama bu işin sonu Mart'ta Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyor gözüküyor. Ben bunu söyleyince iyimsersin diyenler var. Kasım'da seçim olacağını söyleyenler de çıktı."

"SENİN KAFAN ÇALIŞMIYOR MU?"

Ünal Aysal'dan Adnan Polat açıklaması: "Etik değildir" Ünal Aysal'dan Adnan Polat açıklaması: "Etik değildir"

"Muslera, Galatasaray tarinin en iyi kalecilerinden birisi, efsanesi. Kariyerine ve başarılarına söylenecek bir şey yok. Ama senin kafan çalışmıyor mu? Şampiyonlar Ligi'nden elendin ama Avrupa Ligi var. İnsan olarak bir insana nasıl vurursun, bir sporcu olarak sporcuya nasıl vurursun, sen Galatasaray sporcusu olarak nasıl yaparsın, Galatasaray kaptan olarak akıl etmez misin ki? 2 tane daha maçta oynamayacaksın. Bunun adı gafilliktir." dedi.

Editör: Berksan Sabancı