Serdar Ali Çelikler, Okan Buruk ve Fatih Terim kıyaslaması da yaptı.

"MUSLERA'YA DİKKAT ETMELİ"

"Fernando Muslera'nın performansından aşırı derecede rahatsız oldum. Bana Prandelli dönemindeki performansını hatırlattı. Okan Hoca, Muslera'ya dikkat etmeli. Başına her şey gelebilir."

Ümit Davala: "Ben onun yerinde olsam Okan Hoca'ya sorardım..." Ümit Davala: "Ben onun yerinde olsam Okan Hoca'ya sorardım..."

"TERİM'DEN DAHA İYİ"

"Fatih Terim'in teknik direktörlük devri bitmiştir. Kötü Fatih Terim taklidi devam edecekse aslı gelsin diyenler var. Eğer Okan Buruk gidecekse Dünya futbolunu yakından bilen, Avrupa fubolundan haberdar Young Boys gibi takımlara karşı taktik-bilgi birikimi yüksek bir hoca gelmeli diye düşünüyorum. Okan Buruk ligde başarılı olur bana göre şu anda Fatih Terim'den daha iyi hoca. Türkiye ligi hakemiyle Avrupa hakemi arasında çifte standart var. Bunu Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin Avrupa'da aldığı başarısız sonuçlarda görüyoruz."

"YÖNETİMİN ÜZERİNDE ETKİLİLER"

"Eray Yazgan ve Alper Narman'ın ismini sıklıkla kullanmaya devam ediyorduk. Çünkü bu iki şahıs Erden Timur'u istemediler, yediler. Abdürrahim Albayrak'ın listede olmasına da sıcak bakmadılar. Yönetimin üzerinde çok etkililer."

"2028 YILINDA BAŞKANLIK HAYALİ VARMIŞ"

"56 milyon Euro'luk bilet vurgunundan söz ediliyor. Eray Yazgan, Fatih Altaylı hakkında çirkin ithamlarda bulundu. Peki ben soruyorum Yazgan'a Ali Koç stadını basmaya geldiğinde neden Fatih Altaylı'dan destek almak istedin? Eray Yazgan ve Fatih Altaylı ile yakın ilişkileri bulunan kişi Ahmet Yüce Ocaklı. Kendisi her yönetime destek verir. Camianın güçlü toplarından biridir. Ocaklı'nın dışında Ali Kiremitçioğlu var. O da Olimpiyat Komitesinin Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Eray Yazgan'ın Fatih Altaylı'yı hedef almasının sebebinin altında başka şeyler yatıyor. 2028 yılında Başkanlık hayali varmış. Tabii bu iddialar onun Başkanlık projesini sekteye uğratmış gözüküyor. Yazgan ve Narman, liseliler üzerinde ciddi bir etkiye sahip oldukları için Dursun Özbek'i tehdit edecek güce ulaşmışlar. Ama buna karşılık Fatih Altaylı da bir Liselidir ve yabana atılacak gücü yok."

"ULTRASLAN'IN 2 NUMARALI ADAMI..."

"Galatasaray'da Bora Bahçetepe diye bir yönetici var. UltrAslan'ın 2 numaralı adamı onun koltuğunda oturup Bahçetepe'yi karşısına alıyormuş. Bunlar benim kulağıma kadar geliyorsa Galatasaray çalkalanmaya devam ediyor o zaman. Şimdi de Futbol akademileriyle ve altyapılarıyla ilgili başka iddialar ortaya atılıyor. Dursun Özbek tüm bu olanlar karşısında aptala yatıyor. Sonra bir bakmışsın en kritik belge onun çekmecesinde duruyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı