Mehmet Ayan, Victor Osimhen transferiyle ilgili de konuştu.

"ARALARINDA BARÇA, CİTY, REAL VAR"

"Galatasaray, Osimhen'i kadrosuna alarak Türkiye'de gelmiş-geçmiş popülaritesi ve piyasa değeri yüksek en iyi oyuncuyu kadrosuna kattı. Ama Ocak ayında Galatasaray'dan gidebilir. Bunu hepimiz biliyoruz. İstedikleri gibi yalanlayabilirler. Aralarında Barcelona, Machester City ve Real Madrid'in olduğu 10 takımdan teklif gelirse yılbaşında ayrılır. Galatasaray da bu transferden para kazanır. Bir çiçekle bahar olmaz. Diğer eksik bölgeler de var."

"KEREM AKTÜKOĞLU KALAMAZDI"

"Kerem'in başarı hikayesi gerçekten başka. Ama Galatasaray'da kalamazdı. Çünkü soyunma odasında Okan Buruk'la ciddi şekilde karşı karşıya geldi. Orada dananın kuyruğu koptu. Kendisi için yeni bir sayfa açıldı. Başarılı olacağını düşünüyorum ve inanıyorum."

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'yi kazıklamışlar, Galatasaray iyisini yapmış" Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'yi kazıklamışlar, Galatasaray iyisini yapmış"

"SATILSINLAR"

"Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş transferde korkunç paralar harcıyorlar. Bu kulüpler satılsınlar. Kamu kaynağını harcayıp borca giriyorlar. Sonra da hesap vermeden yöneticiler çekip gidiyor. Gerçekten çok enteresan. Artık el değiştirilmesi gerekiyor kulüplerin." dedi.

Editör: Berksan Sabancı