Oğuz Altay'dan Cenk Ergün açıklaması: "Yüzüne de söyledim" Oğuz Altay'dan Cenk Ergün açıklaması: "Yüzüne de söyledim"

Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın geçen seneden daha fazla eksikle sezona giriş yaptığını belirtti.

"MUSLERA FORMSUZ"

"Muslera, Livakovic ve Mert arasında en formsuz açık ara Muslera. Galatasaray'ın Young Boys karşısında elenmesine sebebiyet verdi. 2 hatalı gol yedi, İstanbul'daki maçta takımını 10 kişi bıraktı."

DAVİNSON VE OSİMHEN VURGUSU

"Davinson Sanchez sakatlığını atlattıktan sonra ve Osimhen takıma katıldıktan sonra bu iki isim Galatasaray'ın yeni transferi gibi olacak. Abdülkerim geçen sezondan beri kötü. Nelsson da eskisi gibi değil. Osimhen de ayrı bir hava katacak. Sakatlığı bulunan Icardi'siz Galatasaray'da başka sistem düşünülebilir veya sol çizgide denenebilir."

"FENERBAHÇE'YE GÖRE KÖTÜ"

"Galatasaray'ın orta sahasında ne olduğu bilinmeyen Sara, Kerem Demirbay, Eyüp Aydın ve Torreira var. Bu orta saha Fenerbahçe'ye göre gerçekten kötü. Amrabat, Fred ve İsmail Yüksek'ten bahsediyoruz. Diğer tarafta sadece Torreira bana güven veriyor."

"KEREM VE ZAHA NEDEN GİTTİ?"

"Ya bu Kerem Aktürkoğlu her sezon Galatasaray'a 20 gol katkı verdi. Zaha geçen sezonun en önemli maçlarında sahneye çıktın. Neden gittiler? Ziyech de diğer taraftan Galatasarayla olan fotoğraflarını silmiş sosyal medya hesabından. Kanat sıkıntısı çekecekler. A Milli Takımımızın hocası Vincenzo Montella, Yunus'un babası gibi maşallah. O olmasa kimse oynatmayacak zaten. Artık Galatasaray'da kendini göstersin."

"TEK BAŞINA YAPAMAZ"

"Osimhen, Galatasaray'da tek başına yapamaz sadece. Örneğin Beşiktaş'a 5-0 yenildiği maça bakalım Galatasaray'ın. Olsaydı en fazla 5-2 felan bitebilirdi. Ne yapacak defanstan goleri mi engelleyecekti. ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı